Persoonlijk ♥ Back to reality

Het is altijd weer even wennen zo na de vakantie. Ik heb 5,5 week vakantie gehad en die is voorbij gevlogen! Woensdag moest ik weer werken. Samen met collega’s hebben we de ruimtes in orde gemaakt, samen alles opgestart en zijn we klaar voor het nieuwe schooljaar. Maandag komen de kids weer en dan begint weer het oude, vertrouwde leventje. Back to reality.

Ik moet altijd even omschakelen na de vakantie. Niet meer uitslapen, niet meer heel de dag in pyjama lopen of zonder make-up, niet meer zo kunnen zeggen: “kom laten we een terrasje pakken” en zo zijn er nog een hoop dingen meer. Maar hee, hoor mij nou zeuren. En dat terwijl ik toch eigenlijk niet mag klagen met 5,5 week vakantie.

Het was mijn plan om twee weken vooruit te werken met mijn blog, maar dat is helaas niet gelukt. De verleiding van andere dingen doen in je vakantie is dan toch erg groot!
Dat betekent voor mij: snel weer het ritme oppakken en zorgen dat alles weer in balans is. Werken, bloggen, visagie cursus, sociaal leven, sporten.
Al heb ik het gevoel dat het wel goed komt.

Ik zie zo’n nieuw schooljaar altijd als een tweede ‘nieuw jaar’. Ik zeg elk jaar tegen mezelf: “Dit jaar ga ik…. bladibladibla en zus en zo doen.” Oftewel ik maak gewoon nieuwe wensen en een plan van aanpak.
Wat staat er dit jaar op mijn lijstje?

 • Onafgebroken bloggen
  Vorig jaar heb ik door omstandigheden niet elke dag geblogd, al heb ik dat eind april weer opgepakt!
 • Mijn diploma visagie behalen
  Ik volg via het NTI de cursus Visagie met Tom Sebastian. Deze duurt eigenlijk maar één jaar, maar daar zit ik – door dezelfde omstandigheden als hierboven – overheen. Ik heb nog 5 maanden voor 9 opdrachten omdat ik een half jaar verlenging heb. Dat betekent elke twee weken moet er minstens één opdracht ingeleverd worden. En dan kan ik eind december/begin januari examen doen. Let’s do this!
 • Beter worden in het maken van video’s
  Rondkijkend op YouTube kan ik echt video’s bewonderen. Niet eens altijd om de inhoud, maar hoe een filmpje in elkaar zit. Of dat je echt kunt zien dat er over een filmpje is nagedacht. Dat is wat ik ook wil met mijn filmpjes. Dit is geen doel om binnen een half jaar te halen, want daar heb ik het door mijn cursus misschien te druk voor. Maar ik hoop zo nu en dan al filmpjes te kunnen leveren die hoger van kwaliteit zijn op allerlei fronten.
 • Er een leuk schooljaar van maken!
  Dit is misschien nog wel het belangrijkste. Vorig jaar was het verschrikkelijk (en ook dat had te maken met dezelfde omstandigheden als hierboven). In deze diary kon je ook lezen waarom. Afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid en sterk geworden en ik ben van plan om alleen nog maar meer te groeien. Dus dit schooljaar wordt wél leuk!

Zo. Ik kan er weer tegen aan! Wat jullie?
Bekijk ook nog even mijn ‘Back to school’ video! Tip: bekijk hem op de computer/laptop, want vaag genoeg doet het geluid anders vreemd…. Als iemand nog een oplossing weet?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close