MAC Mineralize Skinfinish | Soft & Gentle

Een van mijn favoriete make-up producten is highlighter. Die extra glow op je gezicht kan zóveel doen! Dat bleek dan ook wel toen ik vorige week mijn nichtje zag op een verjaardag. Zij had zo’n mooie glow op haar wangen. Uit nieuwsgierigheid vroeg ik welke highlighter ze op had. En guess what? Dat is toevallig dezelfde als die ik vandaag aan jullie laat zien. Haha, kidding! Een aantal dagen later kwam ik erachter dat er in Den Bosch bij de Hudson’s Bay die daar geopend is een MAC counter zit. En toen wist ik het meteen. Ik zou deze highlighter gaan kopen. 

MAC Mineralize Skinfinish – Soft & Gentle

Prijs: €31,50
Te koop bij: MAC Store en MAC counters

De verpakking is zoals we van MAC gewend zijn: eenvoudig, zwart en witte letters. Geen poespas. Maar dat heeft een merk als MAC ook helemaal niet nodig. Het potje zelf is mooi rond en heeft een doorzichtige bovenkant zodat je meteen ziet welke kleur er in zit. Op de achterkant lees je duidelijk welk product je in je handen hebt. Ook hier weer: simpel. En meer heeft het ook niet nodig.
We lezen dat er 10 gram in zit en heel eerlijk heb ik geen idee of dit nou echt interessant is om te weten. Hoe lang je met een product doet is toch afhankelijk van verschillende factoren als hoe vaak gebruik je het en hoeveel product gebruik je per keer. Mijn boerenmening: het is een groot potje. Ik verwacht hier lang mee te kunnen doen. En dat mag ook wel voor die prijs. 😉

 

Hoe mooi is deze structuur? Ik ben opslag verliefd! Hij ziet er beeldschoon uit en dat maakt voor mij al dat ik veel zin heb om hem te gebruiken. Dat doe ik uiteraard ook.

Ik gebruik een Real Techniques Setting Brush (lees hier mijn review). Die gebruik ik al jaren met veel plezier. Ik maak met de kwast een klein rondje door het product en begin met het aanbrengen op mijn jukbeen. Het product is poederachtig. Dat merk je aan de zwarte rand van het potje die daarna meteen vol kleine poedertjes ligt. Ik ben hierdoor bang dat je snel knoeit tijdens het aanbrengen. Maar gelukkig zit het product alleen op de plekken waar ik het aanbreng. Eigenlijk hoef ik niet nog een keer door het product om de highlighter nog mooier te maken. Een keer is wat mij betreft voldoende. Hij heet dan ook niet voor niets Soft & Gentle. Dus dat is ook precies zoals ik wil wat hij uitstraalt als ik hem aangebracht heb. Hij is dus heerlijk subtiel.

CONCLUSIE

Ik vind hem persoonlijk vrij prijzig. Het is niet zomaar een uitgave die je even 1, 2, 3 doet wat mij betreft. Daar staat wel kwaliteit (en een verdomd goed merk) tegenover. Hoewel ik nog niks kan zeggen over hoe lang je er mee kunt doen, verwacht ik (gezien het aantal product wat je nodig hebt voor een soft & gentle effect en de grootte van het potje) dat je er zeker een hele lange tijd van kunt genieten. Ik verwacht zelfs zeker een jaar bij dagelijks gebruik. Maar pin me daar niet op vast. Daarnaast is het een onwijs mooie hightlighter voor dagelijks gebruik. Hij is subtiel en super mooi! Hij brengt aan op de plekken waar jij je kwast (of vinger) plaatst en dat is natuurlijk fijn. Want wie wil nou hightlighter all over het gezicht hebben?

Raad ik je dit product aan? Als jouw budget toereikend is: volmondig ja! Hij is het echt waard!

Wat is jouw favoriete highlighter? Laat het me hieronder bij de comments weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

  • Michelle

    6 november 2017 at 20:22

    Ik gebruik eigenlijk nooit geen highlighter maar deze ziet er wel erg mooi uit. Of ik hem zou kopen? Nee ik denk het niet, maar dan vooral omdat MAC niet zo fijn bezig is op het gebied van dierproeven.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close