De zoektocht naar leuke kinderkleding voor de herfst en de winter

De zomer is alweer bijna afgelopen. Oké, we hebben nog één maandje, maar dat is aan de kledingwinkels niet te zien. Vrijwel overal hangt al de nieuwe collectie speciaal voor de herfst en zelfs ook de winter. Niet heel erg, want de collecties zien er allemaal weer tof uit. Eerder konden we de kleding van mijn nichtje (die is een half jaartje ouder dan Isabelle) overnemen. Maar ze komen uit twee verschillende seizoenen en dus moeten we nu zelf op pad om kinderkleding te kopen. Gezien ik liever lui dan moe ben, ging ik online de digitale winkels in om eens te bekijken wat voor leuks er allemaal te koop is!

Winterjas

Nu Isabelle langzaamaan begint met lopen, kijk ik al uit naar de winter vol met sneeuw (fingers crossed!) waarin ze lekker met de sneeuw kan spelen. Niet geheel onbelangrijk is dus een winterjas. Ik vond deze baby winterjas van Tumbl ‘n Dry dan ook echt super leuk! En ja jongens, hij is roze! Een winterjas hoeft niet echt heel stijlvol te zijn, maar vooral praktisch. Natuurlijk wil ik ook geen lelijke jas voor Isabelle. Maar ik ben ook echt van die hippe moderne jasjes tegengekomen waarvan ik haast al bang zou zijn als ze vies worden, haha! Die moeten we dus niet hebben.

Jurkjes

Ik ben echt helemaal weg van jurkjes. Ik ben denk ik echt een meisjes-mama. Ik zie altijd zoveel leuke jurkjes. Ze mogen van mij heel basic zijn, maar ook prinsesachtig en schattig. Ik hou dan weer niet van heel erg tuttig. En ook qua kleuren maakt het me niet zo veel uit. Ik denk dat ik eerder kijk naar de stijl van het jurkje dan naar de kleuren. Hoewel – wanneer ik aan de herfst en winter denk – ik toch meer zal gaan voor donkere en lichtere tinten. Dat felgekleurde laat ik denk ik grotendeels in de zomer. Dat doe ik met mijn eigen kleding ook.

Sweaters

Hoewel ik Isabelle het liefste jurkjes aangeef, zijn truien ook wel leuk. Nu heeft Isabelle het niet zo heel snel koud, dus echt veel dikke truien zullen we niet hoeven te kopen. Maar een aantal dikkere zijn toch wel fijn. Daarnaast zijn shirtjes met lange mouwen ook erg fijn! Vooral als ze nog een romper met lange mouwen er onder aan heeft.

Broekjes

Onder truien horen natuurlijk ook broekjes. Waarbij het bij jurkjes best meisjesachtig mag zijn, houd ik bij broekjes toch meer van wat stoerder, zoals spijkerbroekjes. Maar ook sweatpants vind ik erg leuk. En volgens mij zitten die Isabelle erg fijn! Die mogen dan wat meer liefelijk weer zijn. Daarnaast moet ik dus ook een aantal maillots kopen voor onder de jurkjes. Want blote benen in de herfst en de winter is natuurlijk veel te koud.

Merken

Ik ontdek door deze zoektocht allemaal leuke merken. Sommige merken kende ik al, zoals Noppies en Z8. Dat zijn dan ook een paar van mijn lievelingsmerken voor Isabelle. Verder shop ik ook graag bij de Hema en H&M. Nu wij zelf de gehele gaderobe moeten verzorgen, kijk ik uit naar alle andere merken die ik ga ontdekken!

Wat is jullie lievelingsmerk voor de kleine spruit?

Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Kixx Online kinderkleding Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close