Isabelle 11 maanden

Nog maar één hele maand is mijn kleine meisje een baby. Nog één hele maand voordat ze een dreumes wordt. Mijn hemel… Mijn baby wordt al echt een kindje, haha! Stiekem doet dat wel een beetje pijn hoor. Het gaat allemaal veel te snel. Maar alle dingen die ze steeds leert en nog gaat leren zijn ook leuk. En dus geniet ik er nog maar gewoon even van dat ze de term baby heeft. Want heel eerlijk… Zo ziet ze er in mijn ogen niet per se meer uit. Ze leerde afgelopen maand een aantal nieuwe dingen en als je benieuwd bent wat, lees dan vooral hieronder verder.

Slaap- en voedingsschema

Vorige maand maakte ik een infographic met haar voedingsschema. Die is afgelopen maand niet veranderd. Hetzelfde geldt ook voor haar slaapschema. Hoewel ik wel merk dat ze langer wakker kan blijven. Maar leggen we haar gewoon op bed, dan zal ze ook gewoon slapen. Volgens mij was dit de kortste update tot nu toe over haar slaap- en voedingsschema, haha!

Ontwikkeling

Hoewel ik vorige maand nog dacht dat ze het kruipen zo overslaan omdat ze al ging staan etc., heeft ze ons toch nog verrast. Isabelle kan kruipen! Je kan het ook zien in deze super korte weekvlog. Zo nu en dan tijgert ze ook nog wel, maar steeds vaker gaat ze kruipen. Jippy!

Vorige maand plofte Isabelle nog gewoon op de grond. Blijkbaar ziet ze nu toch in dat dat niet de beste manier is. Nu doet ze heel voorzichtig een armpje naar beneden, rustig haar billetjes naar achteren en dan gaat ze zachtjes zitten. Ik heb haar trouwens nog steeds niet van kruipstand naar zitstand zien gaan. Daar ben ik ook nog op aan het wachten.

We oefenden met Isabelle al een beetje met lopen. Ze had en heeft daar ook echt interesse in. Ze liet afgelopen maand zoveel interesse zien, dat we besloten haar verjaardagscadeau vast te geven. Daarom kreeg ze een activity walker van ons. Ik zal hier binnenkort een artikel over schrijven. Vol plezier loopt ze hier achter aan. Ook aan de tafel loopt ze nu rustig. Los is echt nog een stap te ver, al dagen we haar daartoe wel eens uit. Dat lijkt tot nu toe nog een stap te ver. Eerlijk: dat vind ik helemaal niet erg.

En laatst schreef ik er ook al over, maar Isabelle heeft haar eerste 2 tandjes!

Groei, luiers en kleding

Ik kan jullie weer een actuele status geven over haar groei! Isabelle is nu 70,5 cm groot en weegt 8020 gram. Dat betekent dat ze in maatje 74 zit en maatje 68 langzaam uit de kast verdwijnt. Qua luiers zit ze nog steeds in 3, hoewel we – als dit pak op is – gaan beginnen aan maat 4.

Dit was volgens mij ook de kortste update ever. Ik denk dat volgende maand ook de laatste maandelijkse update is. Dan ga ik niet meer maandelijks over Isabelle haar ontwikkeling schrijven. Volgens mij gaat het hierna ook minder hard. 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close