Fun

VIDEO || Get ready for Christmas!

Yay! Het is december en dat betekent dat het aftellen is naar de Kerst! Hoewel ik 2 weken geleden de kerstboom al wilde zetten sorry not sorry had ik het iets te druk en is me dat niet gelukt. Gelukkig vandaag wel! En ik geef jullie een kijkje hoe we dat gedaan hebben.

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier als je meer video’s wilt zien.

Houden jullie ook zo van kerst? Laat me dat hieronder weten!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

  • Bianca Schrijft

    4 december 2016 at 23:27

    Door de “verbouwing” van de woonkamer is er dit jaar waarschijnlijk geen plek voor onze “oude kerstboom”. Het wordt hier nog een verrassing wat de versiering dit jaar gaat worden. Begin in ieder geval in de stemming te komen. 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close