Update ronde 3

Het is alweer even geleden dat ik jullie heb meegenomen in ons zwangerschapsavontuur. Dus ik vond het weer hoog tijd om jullie even op de hoogte te stellen. Hoe gaat het tot nu toe en welke klachten en/of symptomen heb ik?

Deze keer heb ik het vooral rustig aangedaan. Niet temperaturen. Geen ovulatietesten. Toch was ik me in mijn (waarschijnlijke – want ben nog altijd niet regelmatig) vruchtbare dagen er wel heel erg van bewust, waardoor ik extra wilde ‘klussen’. Maar ja, zin kun je natuurlijk niet afdwingen… 😉

Verder heb ik het dan ook weer met rust gelaten. Ook de app waarin ik alles bij houd. Tot afgelopen week…

Ik had lichte steken rondom mijn eierstokken en lichte vlagen van misselijkheid. Ook doen mijn borsten zo nu en dan pijn. Nou weet ik ook wel dat dit ook al voortekenen voor een menstruatie kunnen zijn, maar dat het ook zomaar symptomen van een zwangerschap kunnen zijn. Dat weet ik natuurlijk pas na mijn NOD (niet ongesteldheid dag). Daarnaast heb ik sinds gisteren flink de diarree. Sorry voor dit smakelijke detail.

Nu heb ik ook verhalen gelezen dat dat eventueel ook kan wijzen op een eventuele zwangerschap. Maar anderzijds hangt de griep in de lucht, dus wie weet is het dat wel gewoon…

Heerlijk dat speculeren. Of eigenlijk juist niet. Het haalt mijn hoofd helemaal in de war, haha! We duimen maar weer en ik laat het jullie uiteraard weten!

Liefs!

photo credit

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close