YAY! Op naar ronde 3…

Vorige week was ik nog onzeker. Ik zat al op dag 60 zonder ongesteld te zijn… Maar dat was ook meteen de laatste dag! Want ik ben gelukkig toch nog ongesteld geworden. Gelukkig? Ja, want ik kreeg ook geen positieve testen. Dus ik ben blij dat we door kunnen naar ronde 3. Nu k dit typ is de rode periode ook weer voorbij dus hop er op! 😉

Ik hoop dat ik nu eindelijk wel elke maand ongesteld zou moeten worden. Maar ja, dat blijft lastig te meten. Ik twijfel of ik ovulatietesten moet gebruiken. Ik heb ze de laatste twee rondes random gebruikt, maar niet tot ‘het’ moment. Wat is jullie ervaring?

Maar het liefste hoop ik natuurlijk op een snelle positieve test 😉

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close