Happy go beauty – Tom Sebastian

01Als beauty blogster, adviseuse van een cosmetica merk en visagie student neem ik alle boeken mee naar huis die ik tegen kom die gaan over visagie en stijling. Ik had het boek van Tom Sebastian al vaker zien liggen, maar vond €25 best prijzig. Of misschien anders gezegd: dat zat niet in mijn portemonnee. Tot ik het boek bij de sale van de V&D zag liggen voor maar €10! Achteraf gezien was het de €25 ook wel waard geweest, maar hé, mij hoor je niet klagen!

appy go beauty deelt Tom Sebastian al zijn tips voor een natuurlijk uiterlijk en een innerlijke balans. Een boek vol tips en tricks over heel veel verschillende onderwerpen die allemaal even interessant (geschreven) zijn. Geen lange teksten, maar kort en bondig. En vooral duidelijk!
Ik ga jullie vooral een aantal afbeeldingen laten zien, omdat dit geen boek is wat je zo even kunt samenvatten.

03
Haar is niet mijn sterkste. Er staan hier hele goede verzorging én stijling tips in.

04
En natuurlijk innerlijke beauty. Deze tips zijn super fijn!

05Zoals je ziet staan door heel het boek ook leuke en duidelijke plaatjes. Dat maakt een boek héél leuk om te lezen (en te kijken!).

06Accessoires. Do I need to say more?

08Hele mooie quote! Tenzij je mijn tanden hebt… 😉

09Dit boek is niet alleen voor vrouwen. Er staan ook vele bladzijdes voor mannen in. Mijn vriend alle mannen dingen al gelezen én heeft er van geleerd…!

10Super handig. Bij elk nieuw hoofdstuk kun je in een “note”oplsag zien wat er allemaal in het hoofdstuk verteld gaat worden.

Het boek telt 187 bladzijdes met goede, korte maar krachtige, duidelijke tips en tricks en vele duidelijke en leuke afbeeldingen. Een boek voor iedereen die iets heeft met beauty. Of je nou visagist, stylist, kapper, of wat dan ook bent of gewoon geïnteresseerd in beauty en lifestyle, dit is een boek die je in je kast moet hebben staan.

Ik zal de namen van de hoofdstukken nog opschrijven zodat je nog meer een idee krijgt van de hoofdstukken:
1. The beauty basics
2. Your personal style
3. Cleaning up
4. Strike-a-pose
5. Mind and body
6. Man @ work
7. Happy ending

Zouden jullie dit boek kopen?

Liefs,
Natasja

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close