TV

TV programma waar ik aan mee zou willen doen | #30dayblogchallenge

Ik kijk niet reuze vaak tv, maar er zijn wel programma’s waar ik echt voor kan gaan zitten. Zo kijk ik elk jaar Expeditie Robinson, probeer ik zo nu en dan Wie is de Mol te volgen, keek ik altijd programma’s als Big Brother en vind ik die spelletjes programma’s vaak ook erg leuk. Maar ook kan ik van programma’s als Temptation Island  smullen. Aan welk tv programma ik mee zou willen doen?

Ik zou sowieso ooit nog wel aan een tv programma willen mee doen. Welke dat is? Geen idee.

Expeditie Robinson lijkt me erg leuk. Ik ben benieuwd of ik het zou overleven. Als ik honger heb, word ik misselijk en chagrijnig. Ik vraag me af of dat dan ook zo zou zijn op een eiland. En of ik die proeven zou kunnen.

Als er nog een Big Brother zou komen, zou ik me waarschijnlijk wel opgeven. Ligt wel aan de omstandigheden van dat moment natuurlijk. Maar dan wel BB zoals dat in de eerste tijd was. Weet je nog: met Bart en Ruud.

Jongens tegen de Meisjes vind ik ook echt heel leuk. Jammer dat de meeste tv programma’s tegenwoordig allemaal met bekende mensen zijn.

Waarom ik mee zou willen doen aan een tv programma? Dat lijkt me gewoon leuk. En ook ben ik benieuwd hoe dat achter de schermen gaat.

Maar mocht ik nou nooit in zo’n programma belanden, dan vind ik het ook leuk om publiek te zijn 😉

Zou jij aan een tv programma mee willen doen en zo ja, met welke dan en waarom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close