Review ♥ Pupa Milano Diva’s Kit

Ergens zit er wel een diva in ons verstopt. En soms – héél soms – laten we de diva in ons naar boven komen. Een geschikt moment om de Diva’s Lashes mascara van Pupa Milano te gebruiken. Ik kocht de Pupa Milano Diva’s Kit Special Edition Extrablack op een jaarmarkt met daarin de Diva’s Lashes Mascara Maxi Volume High Definition en Multiplay Pencil.

D I V A ‘ S    K I T

02-pupa-diva's-kit
Vroeger – lees: toen ik nog op de middelbare school zat – waren mascara en oogpotlood het enige wat ik gebruikte. Een goede zet dus van Pupa Milano om hun best verkochte mascara te verkopen samen met een oogpotlood.

03-pupa-diva's-kitEn zo zien ze er uit. De Diva’s lashes Mascara Maxi Volume High Definition heeft een rode huls met zilveren opdruk. De Multiplay Pencil is zwart met zilveren opdruk.

Ze zien er beiden redelijk chique uit en misstaan niet in je clutch bij je avondje stappen of chique uiteten. Ja, ik vind dit een mooi paar.

M U L T I P L A Y    P E N C I L

 

De Multiplay Pencil heeft twee kanten. Aan de ene kant het oogpotloodje en aan de andere kant een soort smudger die qua vorm wel iets weg heeft van een bokkenpootje. Ik benn me vooral al aan het bedenken hoe ik deze smudger moet gebruiken. Een smudger heeft meestal een ronde vorm die uitloopt in een punt en deze is plat. Hmmm… ik ben benieuwd.

Het potloodje geeft direct kleur af en is daardoor makkelijk in gebruik. Ideaal om dus mee te smudgen, mits je een goede smudger hebt. De kleur is intens zwart en daardoor vooral te gebruiken bij een avond look. Of je moet er van houden om overdag ook een sterk zwart opgemaakt oog te hebben. Dat kan natuurlijk ook.

Hoewel ik met een eyeliner fijner een lijntje zet dan met een potloodje – dat verklaard ook mijn scheve lijn – brengt hij makkelijk aan met een intense zwarte kleur. Je kunt het lijntje zo dik maken als je zelf wilt. Onder het oog heb ik geprobeerd om het lijntje wat te smudgen met de achterkant, maar dit vond ik minder succesvol. Ach ja, oefening baart kunst?

D I V A ‘ S    L A S H E S    M A S C A R A    M A X I    V O L U M E  

In de rode huls zit een best groot borsteltje met dikke haren. Ik vind dit soort borsteltjes altijd eng om te gebruiken, omdat ik er al snel klonters van krijg en de mascara vaak ook terug te vinden is op mijn bewegend ooglid of zelfs mijn wenkbrauwbot. Dus ik ben reuze benieuwd.

11-pupa-diva's-kitJe ziet op de foto dat het borsteltje net zo groot is als mijn oog. Ik vind het daarom ook minder fijn in gebruik omdat ik minder nauwkeurig kan werken. Maar goed, uiteindelijk gaat het om het eindresultaat.

De belofte:

Een mascara met een ongekend volumegevend effect.

  • Geeft perfect gevormde en gekamde wimpers. De wimpers worden één voor één “gefilmd”.
  • Zwarte microkorreltjes van cellulose verdikken de wimpers zonder hen zwaarder te maken.
  • Was en plastificerende elementen verzekeren een mascara zonder klontjes.
  • Exclusieve grote applicator.
  • Oogheelkundig getest.
  • Geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Wat een hoop – goed klinkende – beloftes.
Ik vind niet dat hij een perfect gevormde en gekamde wimpers effect geeft. Daarvoor blijven er nog te veel wimpers aan elkaar plakken.
Hij verdikt inderdaad wel en mijn wimpers worden er niet zwaarder op. Dus een belofte die ze waar maken.
De klontjes zijn veel minder dan ik had gedacht, maar ze zijn er wel. En dat valt me toch wel een beetje tegen van een goed merk als Pupa Milano.

C O N C L U S I E

Al bij al is het een mooi setje. Nog steeds vind ik het een mooie combinatie. Toch vind ik de mascara wat overrated. Ik blijf een grote borstel wat onhandig vinden in nauwkeurig gebruik en daarbij zaten er weer mascara spikkels op mijn ooglid. Het effect van volle wimpers krijg je en dus denk ik dat deze mascara erg geschikt zou zijn voor meiden met kleine en/of dunne wimpers.
Het oogpotloodje vind ik niet mega bijzonder. Hij laat mijn beauty hartje niet sneller kloppen. Hij geeft een mooie, intense kleur af en is makkelijk in gebruik en om te smudgen, maar die smudger… nee. Dat is hem gewoon niet. Hij voelt hard en niet fijn en ik heb nauwelijks een idee hoe je hier fijn mee zou kunnen smudgen. Jammer.

Ik kocht dit setje voor €15,- maar in de meeste (web)winkels is hij te koop voor €16,50.

Ken jij deze producten van Pupa Milano al?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close