TAG

TAG | Mag ik ff zeiken?

Hoewel maart tot nu toe vlotjes en soepeltjes verloopt – even afkloppen *klopklop* – is het heerlijk om zo nu en dan toch even te zeiken. Want zeiken lucht nou eenmaal op en als het oplucht, is het goed voor je gezondheid. Toch?! Anyway, deze tag las ik bij Nesrin op haar fantastisch leuke blog – go follow her! – maar is eigenlijk bedacht door Mariska. Mag ik ff zeiken? 

1: Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?
Aan een hoop dingen. Bijvoorbeeld auto’s die niet doorrijden, als het editen van video’s niet snel genoeg wil lukken, spam mailtjes en zo heb ik nog een heel groot lijstje….

2: Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?
Nou, zoals hierboven al beschreven auto’s die niet door willen rijden én – ja, ik heb er nog één! – mensen die op een rotonde vergeten hun knipperlicht aan te zetten. Hoe vaak je soms wel niet al door had kunnen rijden… Grrrrr….

brussels-sprouts-865315_960_720

3: Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?
Vroeger waren dat spruitjes en nasi uit blik. Daar krijg ik nog steeds de kriebels van. Ondertussen heb ik al veel leren eten (volgens mij lust ik bijna alles), maar deze twee heb ik nooit meer geprobeerd. En nee, dat ben ik eigenlijk ook niet van plan.

4: Waar wil je op dit moment over zeuren?
Dat ik altijd op zaterdag avond na half 12 veel inspiratie krijg om te bloggen. Dat is eigenlijk enorm irritant omdat ik dan ook enorm moe ben en gewoon wil gaan slapen. Maar dat doe ik dan niet, want het is zonde om die inspiratie te laten vervliegen. Maar ik zucht er wel honderden keren over… Zeker omdat ik meer een ochtendmens ben. Waar blijft dan mijn inspiratie?!

5: Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?
Gordon. Als je hem al een artiest kan noemen… Nee, die vent haalt elke keer hetzelfde trucje uit bij elk nieuw tv-programma waar hij aan mee doet. Hij heeft wat dat betreft een veel te grote mond en ego. Bah.

6: Wat vind je de rottigste klusjes in huis?
Alles wat met huishouden te maken heeft? Nee, daar heb ik gewoon niet zo veel mee en gebeurt dan ook altijd met tegenzin.

7: Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?
Over het algemeen klik ik niet een blog direct weg. Tenzij het vol staat met pop-ups en reclames. Dan ben ik wel weer snel weg.

8: Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk.
Ik kijk eigenlijk bijna nooit meer televisie, gezien ik serie en film verslaafd ben. En ik kan er ook geen bedenken die ik vroeger verschrikkelijk vond. Slecht hè?

9: Aan welk make-up product heb je een hekel?
Aan nagellak. Niet perse om de nagellak – want ik vind gelakte nagels echt mooi! – maar aan het feit dat één hand nooit wil lukken én nagellak bij mij het nog geen twee uur vol houdt…. Chip, chip en huppa alles moet er weer af….!

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?
Poeh… Nee, ik denk dat ik alles wel gezegd heb. Voor vandaag dan… 😉

Als je de tag over wilt nemen, moet je dat vooral doen! En vergeet vooral Mariska niet even te benoemen!

Spam je gezeik hieronder. 😉

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close