mama to be podcast

OMG! Ik heb mijn eigen mama (to-be) podcast serie!

OMG! Ik ben ZOOOOO enthousiast! Naast dans/drama juf, blogger en vlogger mag ik mijzelf vanaf heden ook podcaster noemen! Ik vind het heel spannend en hoop dat jullie het heel erg leuk vinden! De eerste twee mama (to-be) podcasts staan NU online en vandaag deel ik alle informatie met jullie.

Laat ik allereerst zeggen dat ik mijn eigen stem door het vloggen steeds meer ben gaan waarderen. Ik vond mijn stem altijd heel lelijk. Misschien vinden jullie dat ook, maar toch hoop ik dat ik zo interessant en leuk kan vertellen dat jullie daar doorheen kunnen luisteren.

Mama (to-be) podcast

Goed. Mijn eigen podcast serie dus. Sinds kort ben ik helemaal enthousiast van podcasts. Ik vind het heerlijk om tijdens het autorijden (of tijdens het wandelen) te beluisteren. Ik zocht dan ook naar veel mama (to-be) podcasts, maar kreeg eigenlijk niet helemaal gevonden wat ik zocht. En dus dacht ik: dit kan ik ook zelf doen.

En hier is ‘ie dus! Dit eerste seizoen – ik hoop er namelijk meer te gaan maken als het bevalt – gaat over zwanger worden en zwangerschap. Ik wil iedere 1 à 2 weken een nieuwe podcast uploaden. Ik heb er vast twee online gezet! De eerste aflevering gaat over De weg naar een zwangerschap. Hierin vertel ik vooral mijn ervaring met zwanger willen worden en wat dat allemaal met je doet. De tweede aflevering gaat over Zwanger worden met een onregelmatige menstruatie cyclus. Hierin deel ik mijn ervaringen en tips die hopelijk herkenbaar en/of helpend zijn voor iedereen die zwanger wil worden maar een onregelmatige cyclus heeft.

De podcasts zijn op dit moment te beluisteren via Soundcloud én Spotify. Ik ben ze ook op iTunes aan het zetten, maar weet nog niet zo goed hoe dat werkt. Ik zou het tof vinden als jullie mij willen supporten door mij op deze kanalen (ook) te volgen en in Soundcloud een hartje te geven. Ook heel tof zou ik het vinden als jullie op social delen dat je hem luistert!

En dan nu de podcast via Soundcloud:

En de podcast via Spotify:

Wat vinden jullie van mijn podcast? Heb je tops en flops? Laat het me hieronder bij de reacties weten. En laat mij ook weten welke onderwerpen jij allemaal interessant vindt om te horen in een podcast!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close