Ik heb mijn eigen telefoonhoesje ontworpen!

Mijn telefoon is misschien wel mijn belangrijkste gadget. Nou, eigenlijk weet ik dat wel zeker. Het is niet zo dat ik 24/7 ermee in mijn handen zit, maar ik ga eigenlijk ook nooit de deur uit zonder mijn telefoon. Hell no! Ik rij zelfs terug naar huis als ik hem vergeten ben! Maar ik ben ook best een kluns. Dat ding valt met regelmaat uit mijn handen en een hoesje is daarom geen overbodige luxe. Wie mij langer volgt weet dan ook dat ik van telefoonhoesjes hou. Ik heb een hele verzameling en wissel met regelmaat af. Dus toen ik benaderd werd om mijn eigen hoesje te ontwerpen, hoefde ik niet lang na te denken. 

Een eigen hoesje ontwerpen. Hoe cool is dat?! Ik koos voor een eigen foto zodat ik mijn gezin altijd bij mij draag. Maar je kunt zoveel andere leuke dingen doen! Dat vind ik er zo enorm tof aan! Je kunt gewoon een random plaatje van het internet gebruiken, je kunt designs en iconen van GoCustomized gebruiken, je kunt er teksten overheen zetten. Zo kun je een hoesje maken helemaal in jou eigen smaak! Nu ik er zo over nadenk, heb ik het wel héél simpel gehouden! Wie weet wat ik voor mijn volgende telefoon ga ontwerpen? Want ik ben echt razend enthousiast over deze webshop!

Ik mocht dus mijn eigen iPhone hoesje ontwerpen. Naast het design heb je ook nog eens keuze in het soort hoesje. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een hardcase, softcase, hardcase en softcase rondom bedrukt, een portemonnee hoesje, een houten hoesje, een flipcase en een touchcase. Ik heb deze laatste besteld, want zoals ik al vertelde ben ik nogal een enorme kluns. De binnenkant van de toughcase is gemaakt van siliconen en zou daardoor schokken en stoten absorberen om beschadiging te voorkomen. De buitenlaag is van een stevige kunststof gemaakt met openingen voor de camera en toestelknoppen. Mijn telefoon is ondertussen met dit hoesje eromheen alweer een aantal keren gevallen, maar er is niks aan de hand. Zelfs mijn scherm is nog heel. Daar heb ik sowieso wel een glasplaatje overheen laten zetten, maar die heb ik ook al een stuk of 10 keer moeten laten vervangen door mijn klunzigheid. Ik ben dus echt heel tevreden met dit hoesje. Dat komt omdat de randen ook net iets hoger zijn dan het scherm, waardoor het scherm alleen kapot zou kunnen gaan als hij bijvoorbeeld recht op een klein steentje valt.

Ik ben echt super blij met dit hoesje! En zoals ik net al zei: absoluut dat ik hier voor mijn volgende telefoon ook een hoesje ga bestellen! Dat zal ergens tussen februari en mei worden volgens mij.

Zou jij je eigen hoesje willen ontwerpen?

Dit artikel bevat gekregen producten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close