Even gezellig bijkletsen | Juli 2019

Afgelopen twee weken was het nogal stil hier op de blog. Met maar één blogpost en één weekvlog per week, is dat niet de mate waarin ik wil bloggen. Tijd dus om jullie even bij te kletsen. Want waarom was het hier nou zo stil en wat staat er de komende tijd op te planning?

Eigenlijk is het heel simpel: het einde van het schooljaar. Die is altijd mega druk. Maar nu ik zwanger ben, trek ik het gewoon nog minder om dan na het werk ook nog te bloggen of überhaupt om iets te doen. Sowieso was ik woensdag he-le-maal op. Ik heb de halve dag lopen janken en ben ook eerder van het werk naar huis gegaan. Mijn geest en lijf was op. Ik kon écht niet meer.

Sinds gisteren heb ik officieel zomervakantie en dat betekent dat – als ik een beetje ben bijgekomen van afgelopen weken – ik het bloggen weer lekker actief kan oppakken. Ik kijk natuurlijk allereerst naar mezelf en mijn zwangerschap, maar ik verwacht dat het dadelijk geen probleem is. Het feit dat ik nu al een blogpost schrijf, is heel positief.

Dus jullie kunnen (hopelijk) veel artikelen online verwachten deze zomer. Daarnaast vieren wij de vakantie gewoon weer lekker thuis. Zwembadje in de tuin of naar het zwembad als het mooi weer is én het allerbelangrijkste is om de zolder op te ruimen, zodat Roy zijn muziekkamer leeg wordt en we daar de nieuwe slaapkamer van Isabelle van kunnen maken. Ook de schuur opruimen staat op het programma. Niet echt persé leuk, maar wel nodig. Oh, en natuurlijk een jongensnaam gaan verzinnen nu we weten dat we in november een zoontje mogen verwelkomen!

Ik was trouwens afgelopen week heel trots. Niet alleen op de schoolverlaters die de musical perfect hebben neergezet die ik geschreven heb, maar ook op mijn groei op Instagram. Ik behaalde de 1.100 volgers. Nog lang niet de magische 10.000 (waarbij ik op stories een directe link naar mijn blogposts zou kunnen maken!), maar ik vind 1.100 ook al heel wat. Dus mocht je mij daar nog niet volgen, dan zou ik het super tof vinden als je daar even op de volg-knop wilt drukken.

Nou lieve lezers, hopelijk heb jij ook snel (of nu al) vakantie! Geniet alvast van jullie zomer!

Wat zijn jullie plannen deze zomer? Laat het me hieronder bij de reacties weten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close