Oeps! Ik heb al 5 complete series gezien in de laatste 5,5 maand…

Zoals jullie wellicht weten ben ik gek op films en series. Bingewatchen is bijna een hobby. Nou ja, bijna? Ik ga wel héél hard door series heen de laatste tijd. Ook niet heel gek. Sinds halverwege juni zit ik al thuis! Eerst natuurlijk in de ziektewet en nu met zwangerschapsverlof. Maar dan nog is het haast onmenselijk hoeveel series ik nu al de laatste 5,5 maand gezien heb. En dan bedoel ik niet maar één aflevering, of één seizoen. Nope. Gewoon de complete serie. Wacht. Ik zal ze hier eens allemaal neerzetten: Charmed (8 seizoenen), Buffy The Vampire Slayer (7 seizoenen), The Vampire Diaries (8 seizoenen), The Originals (4 seizoenen, al komen begin 2018 nieuwe afleveringen voor een 5e seizoen!) en dan nu The Walking dead (7 complete seizoenen, waarin we nu in seizoen 8 zitten). En daarnaast volg ik trouw iedere week ook nog eens Once Upon A Time en Riverdale. En samen met Roy kijk ik Supernatural. Oeps…?!Oké, iedereen heeft zo zijn eigen hobby zullen we maar zeggen. De een houdt van lezen, de ander van sporten en ik hou van films en series. Ik vind het heerlijk om in een serie te zitten en me even te wanen in een andere wereld. Dat ik nu het laatste half jaar alleen maar fantasy series gekeken heb, wil niet zeggen dat ik niet van andere series hou. Zo vind ik Friends en How I Met Your Mother ook hartstikke tof. Maar inderdaad, fantasy is wel mijn genre.

Ik ben heel goed in bingewatchen (dat blijkt ook wel uit de bovenstaande statistieken ?). Niet dat ik normaal gesproken binnen één maand een hele serie gezien heb. Dat is me echt nog nooit eerder voorgekomen. Zou ook niet lukken met een fulltime baan. Maar nu zit ik thuis. En ik ben echt een thuis persoon. Ik kan heel de dag cocoonen. Ik hoef mijn huis niet perse uit en ik kan heel goed alleen zijn. Sterker nog: dat vind ik heerlijk. Tuurlijk hou ik ook van gezelschap. Maar ik hou ook echt van mijn eigen ding te kunnen doen.

Toen ik nog fulltime werkte keek ik gemiddeld 3 à 4 complete series per jaar. Op mezelf dan. Dit staat los van de series die ik met Roy samen kijk. Maar omdat Roy veel is werken, komen we hier niet zo snel doorheen. Daar baal ik wel eens van omdat er zoveel series zijn die we samen zouden willen zien… Bijvoorbeeld Game of Thrones…. Maar goed. Dat komt dan vanzelf wel ooit weer, haha!

Ik ben benieuwd hoeveel series ik dadelijk nog in één jaar kan kijken als Isabelle ouder is en niet meer zoveel slaapt en ik natuurlijk weer werk…. Ach, het is niet zo dat ik – bij wijze van – dood ga als ik maar één serie per jaar kan kijken ?

Welke serie volg jij graag?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

 • Evelyne

  30 november 2017 at 18:28

  Ik heb stiekem geen flauw idee wat bingewatchen is (nu voel ik mij dom). Ik volg best ook veel op tv, maar niet alleen serie’s. Er is heel veel dat wij opnemen op Digibox (Telenet) en wanneer we eens een avondje vrij hebben kijken mijn mama en ik de ganse avond naar die opgenomen dingen (maar sinds ik fulltime werk kan ik niet laat meer opblijven en blijft dat ook allemaal oplopen *oeps*) Ik hoef het hier niet allemaal op te noemen, want merendeel zul je toch niet kennen daar het allemaal Belgische programma’s zijn 😉

  Beantwoorden
 • Michelle

  3 december 2017 at 20:09

  oh heerlijk, voor de komst van Eleanor kon ik dit ook zo goed. Lekker op de bank, plaidje erbij, warme thee en dan maar kijken. Tegenwoordig ben ik veel met de kleine meid op pad, of aan het vermaken dus het serie kijken staat op een laag pitje. Tenzij ze slaapt of s’avonds samen met manlief. We kijken nu Ink Master en The Punisher. Maar zelf kijk ik ook graag, Charmed, Buffy the vampire slayer, The originals, The vampire diaries, Arrow, Supernatural. Game of Thrones, Izombie, The flash en ga zo nog maar ff door 😉 Lekker van genieten zolang het nog kan, toch 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close