Isabelle 2 maanden

Holy guacamoly! Isabelle is vandaag al 2 maanden! Waar blijft de tijd?! Het is 7:05 uur op 27 november als ik dit typ. Ze slaapt nog altijd en dat terwijl haar laatste voeding om 22:00 uur was… Roy is schijnbaar om een uur of 5 wakker geschrokken omdat ze nog altijd niet gehuild heeft en is gaan kijken. Maar madammeke lag nog heerlijk te slapen. Ik werd om 6:00 uur wakker van de wekker van Roy en ben ook eens gaan kijken. Maar niks aan de hand, want ze lag inderdaad lekker te snurken. Deze mama had ondertussen wel borsten die op knappen stonden (en zichzelf al een deel in mijn slaap geleegd hebben) en is dus maar gaan kolven. Meteen weer een voorraadje en mocht ze zo komen, kan ze altijd nog een flesje met gekolfde melk krijgen. Anyway, mijn punt is dus dat ze mij meteen een cadeautje geeft! De afgelopen dagen had ik het idee dat ze in een sprongetje zat. Ze was meer huilerig, humeurig en hangerig. Volgens het ‘Oei, ik groei’-boek is dat een teken van het sprongetje en de app geeft ook aan dat ze daar nu in moet zitten. Hopelijk is hij dan nu voorbij en is het resultaat nog langer doorslapen! Dat zou fijn zijn! Maar ik juich nog niet te vroeg. We gaan het komende week wel zien.

Verder gaat het nog altijd goed met ons meisje. Over het algemeen is ze heerlijk tevreden. Ze is een echte kijker. Ze vindt het heerlijk om om haar heen te kijken en alles te observeren. Daarnaast krijg ik steeds vaker een mooie lach! Zo mooi! Overigens houdt ze er van om Roy te pesten. Naar mij kan ze (bij wijze van) uren kijken. Maar bij Roy draait ze haar hoofdje weg. Daar maakt ze een spelletje van. Ligt ze naar links te kijken, draait ze haar hoofd mooi de andere kant op als Roy aan die kant kijkt en vice versa. Maar dan ineens kijkt ze Roy wel aan en geeft ze hem ook een mooie blik. Heerlijk!

Afgelopen woensdag (toen ze precies 8 weken was) heeft ze haar eerste 2 inentingen gehad. Zo zielig!! Wat moest ze hard huilen!! Daarna heeft ze veel geslapen en als ze wakker was, werd ze hangerig. Gelukkig heeft ze geen koorts gekregen!

Ze is over het algemeen een heerlijk tevreden meisje. Ze slaapt goed en groeit goed. Ze heeft ondertussen een lengte van 55,5 cm en weegt nu 4170 gram. Maatje 50 past door haar tengere figuur nog steeds, maar met pijn in mijn hart begin ik nu de eerste kleertjes op te ruimen… Mijn kleine prinsesje wordt al groot… ?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close