Paaspop 2019 | Keeping Up With Natasja #127

Een beetje aan de late kant, maar dat komt omdat ik deze weekvlog wat langer heb laten doorlopen i.v.m. Paaspop! Normaal vlog ik tot en met vrijdag, maar omdat Paaspop van vrijdag tot en met zondag duurt, vond ik het 1) raar om één dag Paaspop in de ene vlog te hebben en de andere twee dagen in de andere vlog en 2) omdat ik door Paaspop ook geen tijd had om sowieso op tijd te editen. Dus als jullie een beetje willen meegenieten van één van de tofste festivals van Nederland… Let’s goooooo!

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close