Persoonlijk ♥ Mijn verjaardag cadeaus

Afgelopen zaterdag vierde ik mijn verjaardag voor een paar familieleden en vrienden. Ik vind het altijd heel leuk als mensen komen. Natuurlijk vind ik het ook leuk om cadeaus te krijgen en van een aantal mensen kreeg ik dan ook hele leuke cadeaus. Deze wil ik graag met jullie delen. Zien jullie ook welk(e) cadeau(s) uit mijn  birthday wishlist ik gehad heb?

Rompertje

Volgens mij had ik dit nieuws nog helemaal niet hier gedeeld: IK WORD TANTE! En dus kreeg ik van mijn zus en haar man dit super schattige rompertje. Cute hè?!

Foto collage

Van mijn nichtjes (de dochters van mijn zwager) kreeg ik deze foto collage. Ze hadden allerlei foto’s gezocht van mij met hen. Hoe lief is dit?! Vond dit zo super schattig!

Wijn met bubbels en rosé met bubbels

Daarnaast kreeg ik van mijn nichtjes deze twee flessen wijn. Een rosé en een witte. Allebei met bubbels. Die zal ik binnenkort eens opentrekken en proeven. Heerlijk met het zonnetje erbij!

Sex and the City en Once Upon a Time

Wie mijn site vaker bezoekt weet dat ik een tv serie verslaving heb. Toen ik een paar weken geleden op een soort Marktplaats alle seizoen van Sex and the City zag staan voor een mooi prijsje, wilde ik deze perse hebben. Gezien ik hem diezelfde avond nog kon halen en geen contact geld had, kon ik geld van Roy lenen. Deze had ik echter nog niet terug betaald. Dus toen zijn cadeau voor mij op mijn verjaardag op 13 juli nog niet binnen was, kreeg ik deze van hem.
Een aantal dagen later kwam mijn cadeau binnen. Dat was Once Upon a Time, seizoen 2. Ik – maar Roy ook – ben helemaal gek op deze serie. Ik vind deze serie echt zo gaaf en tof! Hij zit zo goed in elkaar. Deze serie MOET je zien!

M.A.C 286 Duo Fibre Blending Brush

Leonie ging vorige week met mij mee naar Amsterdam om te shoppen en mocht ook mee naar de MBFWA . Zo kon ze meteen kijken wat ze voor mij zou kunnen kopen, want een aantal dagen later zou ze terug gaan naar Amsterdam. In de M.A.C pro store brachten ze concealer bij mij aan met een ontzettend fijne kwast. Ik wilde deze misschien ook hebben, maar besloot op het laatste moment het toch nog even niet te doen.
Dus toen Leonie met een M.A.C. tasje binnen kwam zaterdag werd ik al helemaal blij! Best friend ever! De 286 is een super fijne zachte kwast met gemaakt van geitenhaar. Eigenlijk is hij bedoeld om minerale oogschaduw mee aan te brengen, maar – zoals ze hem in de M.A.C. pro store gebruikte – kun je er ook concealer mee uitblenden.

Geld

Wat ik van de meeste mensen kreeg, was geld. Ik ben aan het sparen voor een nieuwe videocamera zodat de kwaliteit van mijn filmpjes er op vooruit gaat. Helaas koop je geen goede camera voor €50 en dus ben ik hiervoor aan het sparen. Super tof dat mensen dan willen helpen hierbij!

Ik heb een top verjaardag gehad! Bedankt voor de mensen die gekomen zijn en dat ik weer heb mogen genieten van jullie gezelligheid!

Wat staat er op jullie wishlist? En weten jullie nu wat ik van mijn wishlist af kan strepen?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close