TV

Expeditie Robinson 2018 | Even voorstellen

Vanavond is het weer zo ver: een nieuw seizoen Expeditie Robinson! En oh boy, wat heb ik er zin in! Natuurlijk verschijnt er weer iedere vrijdag een recap online, dus snel even alle deelnemers met jullie bespreken. 

Even voorstellen

Ook dit jaar is het weer een combinatie van BN’ers en ON’ers. Voor de leken onder ons: Bekende Nederlanders en Onbekende Nederlanders. Waar er vorig jaar ‘maar’ 4 ON’ers meededen, is dat dit jaar verhoogt naar maar liefst 7! Daarnaast zijn er weer een hoop verschillende BN’ers. Van vlogger tot volkszanger. Let me introduce you the stars of Expeditie Robinson 2018!

De BN’ers

expeditie robinson 2018  kamp zuid

Jody Bernal

Wie kent deze zanger niet? In 2000 scoort hij een mega hit met ‘Que Si Que No’. Daarna verblijd hij Nederland met nog een aantal hits. Verder heeft hij zich bij ‘Sterren dansen op het ijs’ ontpopt tot ware kunstschaatser en mag hij zelfs meedoen in een Holiday On Ice show. Momenteel schaatst hij met zijn carrière weer een andere kant op, want hij que-si’t zich op een carrière als producer en DJ. Van alle markten thuis die man.

Donny Roelvink

Je kent hem of je kent hem niet. Al weet ik zeker dat de naam Roelvink vast wel een belletje doet rinkelen. Iets met een vader met gele zwembroek. Al probeer ik dat beeld nog steeds uit mijn geheugen te wissen. Hoe dan ook, deze hotty – want eerlijk is eerlijk – gaat vast een heerlijk genot zijn om naar te kijken. Hij deed afgelopen seizoen mee aan Temptation Island Vips, waar hij zijn relatie uiteindelijk verbrak. Maar hé, ze zijn weer bij elkaar. Zou dat voor of na de opnamen zijn geweest van Expeditie Robinson? Als het er na is geweest, heeft hij zich op het eiland vast kunnen bezinnen. Geen zin om deze crap verder uit te pluizen. Don’t care. Hij is gewoon lekker om naar te kijken. Punt.

Steven Brunswijk

Alle Brabanders verzamelen! De enige echte Braboneger gaat het eiland verblijden met zijn aanwezigheid! Ik kijk uit naar zijn nuchterheid en heerlijke grappen. Zou hij ook bruin worden? Oké, slechte grap. Maar goed dat ik geen komiek ben. Maar meer weet ik jullie eigenlijk ook niet te vertellen.

Nienke Plas

Wie nooit op YouTube zit, zal vast en zeker niet weten wie deze hot mama is. Met zo’n 450.000 volgers op het internet is Nienke een ware sensatie. Waarschijnlijk omdat ze met haar harde grappen, flauwe humor en grof taalgebruik dicht in de buurt komt bij het dagelijks leven van de meesten van ons. Want bij Nienke is het niet Instagram Perfect. Ik ben oprecht nieuwsgierig hoe ze op het eiland is.

Josylvio

Wie????? Ik lees zijn informatie op de site van Expeditie Robinson en er gaat echt geen kerktoren luiden. Er gaat niet eens een ieniemienie klein belletje af. Hij mag dan schijnbaar gouden en platina platen hebben, maar ik weet niet wie hij daarvoor omgekocht heeft…

I Am Aisha

Ook deze dame heeft gouden en platina platen aan de muur hangen. Misschien is het mijn leeftijd, of misschien omdat ik niet zoveel met hiphop heb, maar ik heb écht geen idee wie deze dame is. Het enige wat bij mij een belletje deed rinkelen, was dat haar moeder in Mai Tai zong. Die ken ik dan weer wel. Oh, en ze werkte samen met o.a. Boef, Ronnie Flex, Ali B en Dio. Ook die namen ken ik…. Heuhj.

Toine van Peperstraten

Ik heb niks met voetbal of andere sporten, maar mocht jij dat wel hebben dan ken je deze man waarschijnlijk van NOS Studio Sport. Hij is er als een vos vandoor gegaan naar FOX Sports. Zou zijn sportkenpnis hem van pas komen op het eiland?

Corry Konings

Respect. Heel. Veel. Respect. Deze volkszangeres zit al bijna 50 jaar in het vak. Moet je nagaan hoe oud ze is en dat ze mee doet aan Expeditie Robinson. Ik wilde en grap maken met iets in de trant van Ik krijg een heel apart gevoel van binnen. Maar nee, hij komt er niet uit. Jammer.

Gregory Sedoc

Sorry jongens, ik heb nou eenmaal niks met sport. Dus ook niet met hordelopen. We rennen snel door naar de volgende kandidaat…

Tony Junior

Oh wat ga ik af hier. Wéér een BN’er die ik niet ken. Zijn vader was drummer bij popgroep Het Goede Doel (die ken ik dan wel weer bij naam) en verder is Tony zelf schijnbaar DJ die o.a. met Tiësto heeft gewerkt. Oh, en hij is ook vlogger. Dat je het weet.

Stijn Fransen

Goede Tijden Slechte Tijden kijk ik heel sporadisch. Je mist een aantal jaar en toch kun je het altijd weer meteen volgen. Dus ja, ik heb wel eens een aflevering gezien met Stijn. Maar het beste ken ik haar door Dance Dance Dance waar ze uiteindelijk tweede werd. Ben benieuwd of ze meer skills in haar poche heeft zitten.

Johnny Kraaijkamp

Deze man is altijd het zonnetje in huis. Of zou hij het zonnetje op het eiland worden? Deze acteur is nog altijd veel te zien in theaters en te horen in tekenfilms en commercials.

Loiza Lamers

Loiza was de allereerste transgender winnares van alle seizoenen Next Top Models wereldwijd. Daarmee is zij één van de weinige namen die Hollands Next Top Model heeft gewonnen die bij mij zijn blijven hangen. Ze weigerde trouwens ook het modellencontract wat ze won met het programma. Stoer wijf!

Famke Louise

Een vlogger die tegenwoordig vooral bekend is door haar enorme slechte muziek. Maar dat kan ook een kwestie van smaak zijn, want de kids bij mij op school vinden haar liedjes deels wel leuk. Hoewel ze haar volgens mij ook deels uitlachen. Hmm… Ik weet niet. Goed, stoer dat ze wel gewoon doet waar ze zin in heeft. Daarnaast probeert ze ook carrière te maken als model. Zou haar kapsel op het eiland haar signature vlechten zijn?

De ON’ers

expeditie robinson 2018  onbekende deelnemers

Zeven onbekende Nederlanders dus. Oké, hierna niet meer zo onbekend, maar toch. Ik kan daar niks overschrijven uit de losse pols en dus een beetje knip en plak werk van de Expeditie Robinson site.

Sandra Spreij

Deze Zwolse dame is coffeeshopmedewerkster en is 51 jaar oud.

Robin Bakker

Deze 26-jare jongeman is geen bakker, maar werkt wel in de havens van Rotterdam.

Jan Bronninkreef

Man, wat een achternaam. Niet echt iets wat je gaat onthouden als deze 53-jarige boer gaat winnen.

Gwenda Nielen

Deze 39-jarige moeder is Majoor bij de Landmacht. Oké, die zijn goed toch? Zou ze het ver gaan schoppen?

Dominique Hazeleger

Student én globetrotter. Oké. Top. Meer staat er niet echt bij haar. Maar echt. Hoe dan? Student én globetrotter? Ik kreeg het met mijn fulltime baan nog niet eens voor elkaar om de wereld te verkennen.

Özgür Aksan

Een 29-jarige woonbegeleider met Koerdische roots.

Laurie Schreerder

Laurie is een 25-jarige promotiemedewerker en actrice in spé. Zou ze Expeditie Robinson gebruiken om uiteindelijk in Goede Tijden te kunnen gaan spelen? (Hallo Stijn).

Wanneer

Ja jongens, vanavond is het dus zo ver! Om 20.30 uur zit ik weer klaar met mijn laptop op schoot en tv op RTL 5 om te genieten van een nieuw seizoen Expeditie Robinson.

Kijken jullie ook? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close