De 10 best gelezen artikelen van 2017

We zitten alweer 3 dagen in het nieuwe jaar. Tijd voor nog een laatste terugblik. Deze keer met de 10 best gelezen artikelen van 2017. Misschien zit er nog een interessant artikel tussen, dat je nog niet gelezen hebt. Have fun

10: Wat ben je prachtig als je zwanger bent

In dit artikel wil ik iedereen een hart onder de riem steken die zwanger is en onzeker is over haar lichaam. Want hoe je zwangerschap ook gaat en hoe je er ook uit ziet, je bent prachtig! Lees hier het artikel over hoe prachtig je bent als je zwanger bent.

9: Welkom lieve Isabelle

Twee dagen na de geboorte van Isabelle had ik de rust gevonden om jullie te laten weten dat onze prachtige dochter geboren is. Een klein artikeltje, maar wel met alle informatie over Isabelle.

8: Yay! Ik ben weer thuis!

Dit artikel schreef ik toen ik werd ontslagen uit het ziekenhuis na mijn tweede grote bloeding in mijn zwangerschap.

7: Wij gaan (een soort van) trouwen!!!!

Om alles goed geregeld te hebben voordat Isabelle geboren werd, besloten we om een soort van te trouwen. Hoe dat verhaal precies zit, lees je hier.

6: Onze zwangerschapsshoot

Ook een populair artikel was onze zwangerschapsshoot. Het zijn dan ook echt prachtige foto’s!

5: Daar lig ik weer…

Voor de derde keer had ik een grote bloeding en werd ik weer opgenomen in het ziekenhuis

4: Mijn zware bevalling

Mijn bevalling was heel zwaar. Eentje die ik niemand gun. Van een inleiding en heftige weeën, tot een uur lang persen, wat uiteindelijk een keizersnede werd waarbij ik alles kon voelen…

3: 65 leuke dingen om te doen zonder geld

Een artikel was is meegekomen vanuit mijn vorige blog. Daar was dit artikel al een hit, maar na ruim twee jaar wordt dit artikel nog altijd veel gevonden op Google! Geen geld? Deze 65 dingen zijn leuk om te doen als je even geen geld hebt.

2: Wat zit er in mijn vluchttas?

Als je in het ziekenhuis bevalt moet je wel zorgen dat je alles bij je hebt. Ik schreef in dit artikel wat ik dacht nodig te hebben.

1: Wéér een bloeding én ziekenhuisopname

Mijn meest gelezen artikel. Dit artikel is ruim meer dan 1000 keer bekeken! Wauw! Het gaat over mijn tweede grote bloeding, waardoor ik in het ziekenhuis moest verblijven. Wat een angst…

Door welk artikel ben jij op mijn blog terecht gekomen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close