TAG

TAG: Summer Lovin’

TAG? Ik kon nergens vinden waar het nou eigenlijk voor staat. Even los van dat een tag gebruikt wordt op websites om in zoekmachines e.d. snel gevonden te kunnen worden. In dit geval gaat het over een TAG in een blog: je leert de auteur van de desbetreffende blog beter kennen. Maar wat nou de betekenis is van het woord TAG in dit opzicht….? I don’t know. Dus als iemand het weet…..

Omdat het voor het eerst sinds lange tijd weer echt zomer is in de zomervakantie leek het me leuk om een Zomer TAG te doen. Bij verschillende bloggers zijn de onderstaande vragen voorbij gekomen. Benieuwd? Lees dan verder!

nagelakWat is je favoriete nagellak voor de zomer?
Nagellak is niet iets wat ik altijd draag. Ik heb echt mijn momenten dat ik denk: ja, nu ga ik mijn nagels weer eens lakken. Ik vind het super mooi als nagels gelakt zijn, maar ik denk dat ik er vaker tijd voor moet maken – meestal gewoon geen zin om er tijd voor te maken, haha. Deze zomer heb ik één kleur nagellak op gehad. Dat was de Giordani Gold Lacque Brilliance in de kleur Pearly Nude. Hij is heel neutraal en moet daarom met twee laagjes opgebracht worden. Maar ik hou wel van naturelle nagellak en dus is deze perfect!

lipstickWat is je favoriete lipkleur voor de zomer?
Pas sinds deze zomer ben ik echt lipstick gaan dragen. Ik vond het altijd overdreven, maar ik begin het steeds mooier te vinden en dus te waarderen. Mijn favoriete lipstick is dan ook absoluut de Amazing Peach van de Triple Core lijn van Oriflame. Het is een frisse, lichte kleur, waardoor die niet meteen van mijn lippen knalt. Voor mij is dit een goede manier om steeds vaker lipstick te gaan dragen.

horloge  armbandenWat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Ik heb met tijden dat ik accessoires draag. Deze zomer ben ik echter wel wat meer gaan dragen. De grote oorbellen vind ik weer even heel mooi. Ze maken mijn look iets volwassener. Ik weet eigenlijk niet hoe ik het anders moet uitleggen. Ik krijg er een ander gezicht van?
En een favoriet is ook mijn nieuwe horloge. Deze komt van de Claire’s en was maar 10 euro. Deze horloge look is helemaal hip deze zomer, dus ik ben super blij met dit koopje!
Als laatste favoriet nog mijn armbandjes van de MenAtWork. Maar 5 euro in de sale!

Welke zomertrend van dit jaar vind je het meest leuk?
Dat vind ik een lastige. De horloges zoals hierboven – maar is dat echt een zomertrend? Anders ga ik voor de neonkleuren. Nagellak, accessoires en kleding. Maar… Niet alles in die neon kleuren! Gewoon subtiel. Eén shirtje bijvoorbeeld. Of een riem. Of… vul het zelf maar in.

Wat is je favoriete geurkaars in de zomer?
Ik houuuuu van kaarsen! Maar niet in de zomer. Alleen voor buiten, maar dan heb ik van die grote kaarsen met hooguit citronella geur om de muggen te verjagen. Dus nee, ik heb deze zomer geen favoriet.

Wat is je favoriete zomerparfum?
Het geurtje wat ik deze zomer het liefste draag is een heel speciaal geurtje. Het is namelijk niet te koop in de winkel en is speciaal voor mijn huid gemaakt in Egypte. Daar zijn mijn vriend en ik twee jaar geleden op vakantie geweest in El Gouna – een klein toeristisch plaatsje vlakbij Hurghada. Er was daar een klein, schattig winkeltje van een man met de naam Omar. Hij maakt geurtjes speciaal voor jouw huid en het type dat je bent. Heel bijzonder! In het begin was ik heel sceptisch over zijn geuren – ze roken heel lekker, maar zouden ze na een uur niet verdwenen zijn?
Uiteindelijk liet ik me overhalen en heb ik zelfs twee geuren gekocht. In deze geur zit lelie, magnolia en lotus.
En wonder boven wonder kun je de geur bijna de hele dag ruiken! Ik gebruik deze geur heel vaak en het flesje is na 2 jaar nog niet eens half leeg!

zonnebrandWat neem je mee naar het terras of het strand?
Ga ik zwemmen, neem ik natuurlijk zonnebrand. Ik heb een crème met factor 15 en een spray met factor 20. Het is maar net waar ik zin in heb. En mijn bikini en handdoek neem ik uiteraard ook mee! Naar het terras geld, want anders kun je geen drinken kopen.

Wat is je favoriete zomerdrankje?
Als het maar koud is! Meestal is dit water, cola of ijsthee.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?
Het mooie weer wat we dit jaar hadden! Eindelijk weer eens een goede zomer! Ik hou van de zon en blauwe lucht. Zo moet een zomer elk jaar zijn.

En tot slot: wat zijn jouw plannen in de vakantie?
Gezien mijn vakantie er weer bijna op zit kan ik vertellen wat ik gedaan heb. Ik heb héél veel aan mijn blog gewerkt.

Dan heb ik nog een leuke foto die ik met jullie wil delen. Alle bovenstaande foto’s heb ik zelf gemaakt. Om foto’s te maken sta ik soms op verschillende plekken in het huis en blijkbaar vind Odin dat nogal interessant. Dus terwijl ik een foto probeerde te maken van mijn armbanden dacht hij: “Yum, lekker! Laat ik die eens opeten!”

Ik hoop dat jullie deze TAG leuk vonden! Wat zijn jullie favoriete zomer producten?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close