vlog 187

IRRITATIES rondom volgen REGELS + STORM in de EFTELING + word ik VEGAN?! | VLOG 187

Leuk dat je kijkt naar alweer vlog 187. Ik zat de afgelopen week laag in mijn energie en heb een stuk minder gevlogd (maar yay voor kortere vlogs!). Op zondag gingen we voor het eerst weer met het hele gezin naar de Efteling en is Isabelle opnieuw een baby. Op donderdag leg ik mijn lage energie uit en ga ik sporten en gaan we opnieuw weer naar de bioscoop. Verder leg ik uit of ik vegan word en bak ik een veganistische ontbijt cake. En Roy en ik hebben datenight in de Efteling, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland door de heftige storm…

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close