DAY ZERO PROJECT | Update #2

DZP_update_2

Tijd voor een nieuwe update! We zijn weer een maandje verder en ik heb weer aan veel doelen gewerkt. In deze blogpost laat ik jullie zien welke ik behaald heb en aan welke doelen ik gewerkt heb. En ben je nieuwsgierig naar wat het Day Zero Project is en welke doelen ik heb opgesteld dan kun je hier klikken. 

UPDATE BEHAALDE DOELEN

   • 31-7: Ik behaalde 100 abonnees op YouTube! (#52)
   • 7-8: En toen behaalde ik ook nog eens 100 volgers op BlogLovin’! (#49)
   • 8-8: En op deze dag vlogde ik 1 maand achter elkaar. Ondertussen ben ik wel weer gestopt met dagelijks vloggen, maar ik heb wel een doel om af te strepen! (#69)
   • 21-8: Ook doel #65 kan ik afstrepen. Roy en ik filmde de cottonball challenge! Deze komt zondag online!
   • 23-8: Na 5 jaar gingen we EIN-DE-LIJK weer naar de dierentuin en kan ik doel #21 afstrepen. We bezochten Burger’s Zoo in Arnhem!

UPDATE DOELEN WAAR IK MOMENTEEL AAN WERK

   • #16 Ga 25x naar de bioscoop.
    Vorige maand kon ik de eerste 2 al afstrepen en door de afgelopen maand mag ik er weer 2 aftekenen!
    Nummer 3 is de film Inside Out die Roy en ik keken op 11 augustus bij JT Den Bosch. Lees hier de review!
    Nummer 4 is de film Paper Towns die we keken bij de Euroscoop in Tilburg op 16 augustus. De review komt binnenkort nog online!
   • #17 Lees 6 boeken..
    Boek 1 heb ik uit! Dat was Grey en een review kun je hier lezen! Ondertussen ben ik begonnen aan boek 2: Inferno van Dan Brown!
   • #19 Kijk 10 films uit de jaren ’00 tot ’10
    Hier heb ik er al 2 van kunnen afstrepen, maar ik mag er nog meer afstrepen! We keken namelijk afgelopen maand naar Scooby Doo! uit 2002!
   • #18 Kijk 10 films uit de jaren ’90 tot ’00
    Van dit doel mag ik er al 4 afstrepen! We keken op 3-8 naar Hook uit 1991. Op 4-8 keken we naar The Mask uit 1994. Ace Ventura (1994) keken we op 6-8 en op 11-8 keken we naar Clueless (1995)
   • #15 Kijk 6 complete series
    Ik ben helemaal serie verslaafd, maar voordat ik aan dit doel kon beginnen, moest ik nog een aantal afleveringen van Glee kijken. Want ik vond het niet eerlijk om Glee te kunnen afstrepen en daarbij weet ik dat ik 6 toch wel makkelijk moet kunnen halen binnen 3 jaar! Ik ben nu begonnen aan Dawson’s Creek en samen met Roy kijk ik naar Once Upon A Time in Wonderland.
   • Ik vind dat het best aardig gaat! Al ben ik er minder met mijn gedachten mee bezig nu ik geen vakantie meer heb. Dus mijn DZP boekje moet ik echt in het oog hebben, zodat ik mezelf er aan herinner wat ik nog allemaal wil doen en halen en dat ik dit ook bij houd!

Wat zijn jouw doelen komende maand?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close