CRAZY 88 KINDEREN

SPEL | Crazy 88: Kids en Corona-proof (+ GRATIS printables)

Al eens eerder deelde ik het fantastische leuke spel Crazy 88 met jullie. Voornamelijk geschikt voor grote groepen zoals bij familiedagen en teamuitjes. Maar speciaal voor jullie heb ik nu een kids- en Corona-proof variant gemaakt om met het hele gezin te kunnen spelen (en via videobellen/internet contact zou je het ook tegen elkaar kunnen spelen)! Ps. Je kunt hem hier GRATIS downloaden en dus meteen gebruiken! Succes.

Crazy 88 is een spannende race tegen de klok en (normaal gesproken) tegen elkaar, waarin je 88 leuke en (soms) uitdagende opdrachten moet voltooien!

Ik heb alle opdrachten zo gemaakt dat het je ook geen geld kost. Daarbij is het ook leuk voor kinderen van alle leeftijden. De opdrachten zijn ook Corona-proof (volgens de regels die gelden in april 2020). Dus een leuke activiteit voor bijvoorbeeld de aankomende meivakantie!

Hieronder vind je de twee GRATIS printables. Zo kun je het spel afdrukken en meteen gaan spelen!

P R I N T A B L E  1 : Crazy 88 opdrachten

P R I N T A B L E  2 : Crazy 88 puntenlijst

In de eerste printable staat het spel nog eens goed uitgelegd en vind je alle opdrachten zonder de punten. In de tweede printable vind je de puntenlijst voor dit Crazy 88 spel!

Hopelijk vinden jullie dit leuk om te doen. Laat het me weten als je dit gaat spelen; dat vind ik hartstikke leuk!

Heel veel plezier en blijf veilig! Oh, en mogen we straks weer gezellig het normale leven oppakken, dan kun je hier de ‘volwassene en niet-corona-proof’ versie van Crazy 88 vinden.

Hebben jullie nog ‘plannen’ voor de meivakantie?

Pin dit artikel voor later als je het spel wilt gaan spelen!

Crazy 88 kids en corona proof
Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close