TAG

TAG | Prikkel je zintuigen

Door Kelvin en Laura van Dagelijkse Hap ben ik getagd om de “Prikkel je zintuigen” TAG in te vullen. Een TAG met vragen waarvoor je je zintuigen even extra moet activeren. Of eigenlijk je hersenen om goed na te denken. Ach ja, hoe dan ook. Ik vulde hem hieronder in! 

1. Wat is de lekkerste geur die je ooit hebt geroken?
Pfoe! Dat is al een lastige zeg! Ik vind de geur van knoflook en ui die net gebakken wordt erg lekker. Daar krijg ik wel honger van. Maar of dat nou per se de lekkerste geur is… De geur van de lente. Ja, die vind ik wel heel lekker. Maar hoe leg ik in hemelsnaam uit hoe dat ruikt?

2. Wat is het fijnste geluid dat je ooit hebt mogen horen?
Ik hou echt van het geluid van een knapperend haardvuur. Niet dat ik dat nu vaak hoor. Maar ik kan daar echt rustig van worden. Ik heb een app op mijn telefoon met verschillende rustgevende geluiden. Die zet ik aan als ik écht niet kan slapen. En guess what? Van al de geluiden waar je uit kunt kiezen, kies ik het knapperend haardvuur. Hoewel ik het geluid van de zee of regen tikkend tegen het raam ook erg rustgevend vind.

3. Wat is het mooiste beeld dat je ooit op je netvlies had en wanneer was dat?
Poeh, poeh! Dat is ook al zo’n lastige! Ik denk dat het mooiste beeld is – en dat is puur gevoelsmatig – mijn ouders, zus, vriend en schoonouders die mij staan op te wachten op Schiphol. Ik was voor 5 maanden op stage in Indonesië en ik voelde me ook zó gelukkig om hen weer in mijn armen te kunnen sluiten. Dit was trouwens in januari 2008. Maar als je het hebt over letterlijk mooie beelden, dan moet ik je teleurstellen. Ik heb zó veel moois gezien dat ik echt geen keuze kan maken!

4. Wat is de prettigste smaak die je ooit in je mond hebt gehad?
Pfoe… Carpaccio, crème brûlée, Bailey’s… Nee ik heb verder niet echt een idee. Ik vind zoveel dingen ook lekker.

5. Wat is het plezierigste gevoel dat je ooit hebt mogen voelen?
Verliefdheid. Hier houd ik echt van. Ik heb nog steeds dat ik naar Roy kijk en ineens een gevoel van verliefdheid me overvalt. Dat is denk ik het allermooiste gevoel wat je kunt hebben.

Man, man, man. Wat een lastige vragen! Zoveel dingen zijn lekker, fijn, mooi, prettig en plezierig.

Ik zou het leuk vinden als jij één van de bovenstaande vragen hieronder wil beantwoorden!

Foto credit: Carli Jean via Stocksnap
Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

23 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close