MILOUZZI | Unieke handgemaakte musthaves

Een vrouw kan nooit genoeg accessoires hebben. Het maakt een outfit compleet. Het liefst willen we unieke accessoires. Eentje – of meerdere – die laat zien wie we zijn, waar we voor staan en die het outfit helemaal compleet maken. Handgemaakte sieraden hebben vaak net die unieke touch die we zoeken en die je daardoor ook nergens anders kunt vinden. Dat had ik toen ik voor het eerst de webshop van ‘Milouzzi’ bezocht. Sieraden die lijken op de hippe dingen in de ‘gewone’ winkel, maar die toch net die unieke touch hebben, waardoor ze juist een stuk specialer zijn.

Ik bestelde twee sieraden en kreeg er drie binnen! Of nou ja, de derde beschouwde ik als een sieraad. Ik vind dat het in ieder geval kan, haha! Het gaat om het uiltje hierboven. Aan dit armbandje – maar vermoedelijk is het eerder een ketting, maar dat vond ik niet leuk – zat een kaartje van Milouzzi wat je bestelling dus net een leukere touch geeft. Hier begint het dus al mee! Ik wikkelde het touwtje met het uiltje om mijn pols en vond dat heel leuk staan bij mijn twee bestellingen.

Het eerste wat ik bestelde was dit armbandje met de naam: ‘Lucky Mint’. Een zilverkleurige ballchain met in het midden een glas facet kraal. Ik was meteen verkocht. Hij is écht heel mooi en ik kan er naar blijven kijken. De mintkleur vind ik heerlijk fris en passend bij de zomer! Dit armbandje kost €9,95.

Wie mij al langer volgt weet dat ik gek ben op quotes. Dus toen ik dit lederen armbandje zag met de spreuk – of eigenlijk spreuken: ‘Follow your dreams Be positive’ wist ik dat deze in mijn digitale winkelmandje zou belanden. Hij is 5mm breed. Vrij smal dus, maar daar hou ik ook wel van. De armband sluit met een stevige zilverkleurige magneetsluiting. Ideaal! Hij staat prachtig in combinatie met de twee bovenstaande sieraden. Het maakt een hele mooie combinatie al zeg ik het zelf. Deze armband kost €13,95.

Wat is er nou leuker dan een artikel af te sluiten met een foto van de sluitinkjes lol! Oké, die was een beetje flauw, maar dat is wel mijn humor, haha!
Ik vind het hele mooie sieraden en ik ben heel blij met mijn aankopen. Ik wil jou ook heel graag blij maken en daarom mag ik jou 10% korting geven op iedere bestelling. Door bij het betalen ANOTHERCHAPTER10 in te voeren kun jij jouw 10% korting claimen. Je kunt tussen maandag 29 juni en maandag 6 juli 2015 zo vaak als je wilt met deze code bestellen. Daarmee zou je mij ook helpen. Want ik doe mee aan de bloggers challenge van Milouzzi. Dit betekent dat ik tegen 5 andere bloggers strijd om het nieuwe gezicht te worden van een nieuwe serie sieraden van Milouzzi! De blogger waarvan de kortingscode het meest is gebruikt wint de uitdaging. Bestel een aantal hele mooie en unieke accessoires en je helpt mij ook meteen. Win-win situatie toch? ‘Cause every girl needs some good accessoires!

Wat is jouw favoriete sieraad?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close