Fun

MOVIE MONDAY | Challenge – Ik pas door een A4 papiertje!

Gisteren is er weer een nieuwe video online gekomen op mijn YouTube-kanaal! En op Movie Monday deel ik hem op mijn blog!
Het is weer tijd voor een nieuwe challenge. Deze keer niet samen met iemand op video, maar samen met jullie! Nou ja, als je dat wil uiteraard… 😉 Ik daag je uit om een A4 papiertje zo te verknippen of te scheuren dat jij – of je nu dun bent of wat steviger – er door heen past. Er zijn uiteraard wel wat regels aan verbonden dus bekijk snel de video. Ook als je de challenge niet wilt doen, maar toch nieuwsgierig bent naar hoe het dan kan.

Toen ik de eerste keer deze opdracht kreeg had ik wel een vermoeden dat het zou kunnen (anders zou ik die opdracht waarschijnlijk niet gekregen hebben), maar ik had geen idee hoe. Uiteindelijk is hij gewoon heel logisch, zolang je maar creatief denkt. Omdenken wordt het ook wel genoemd. Leermomentje: alles is mogelijk, zolang je maar in mogelijkheden denkt. Is dit nou niet meteen een mooie Wednesday Wisdom quote? 😉

En is het jou gelukt?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close