Labee-à-porter fashionshow | SS16

Labee-à-porter. Een merk waar ik eerder nog nooit van had gehoord om eerlijk te zijn. Nu moet ik ook eerlijk bekennen geen fashion held te zijn en des te meer was ik daarom verbaasd dat ik een uitnodiging kreeg voor deze fashionshow! Maar ik leer graag en besloot daarom te gaan. Daarnaast was ik erg benieuwd naar de trends voor volgend jaar lente en zomer! Ja, je leest het goed. Het gaat over het lente en zomer seizoen van 2016! In dit artikel neem ik jullie mee naar het Maassilo in Rotterdam. Een oude graanopslagruimte – weliswaar verbouwd als evenementenlocatie – waar de fantastische show plaats vond!

Ik mocht iemand meenemen en uiteindelijk ging mijn nichtje mee. We waren mooi op tijd en zodoende konden we mooi vooraan parkeren. Even een foto maken bij de photowall om vervolgens ons te laten registreren bij de balie.
De fashionshow werd gehouden op de 10e verdieping. En dus moesten we omhoog met de lift. Look at this! Deze heerlijke man begeleide ons naar boven. Whoopwhoop!
Boven aangekomen mochten we zelf zakjes met snoep maken – yay! – en mochten we een flesje water pakken. Goed geregeld! Nu door met de fashionshow!

Afbeeldingen zeggen meer dan woorden en dus maakte ik van een aantal outfits een compilatie. De trends voor de zomer in 2016 worden:
– Luchtige pastelkleuren als oranje, roze en blauw tinten
– Shirts of accessoires met teksten
– Rokken/jurken halverwege de kuiten
– Dreambird jurk
– Dress coat
– Kanten jurkjes
– Tunieken

Niet geheel vernieuwend wat mij betreft, behalve de dreambird jurken en de dress coats. Ondanks dat, vond ik de collectie mega gaaf! Heerlijk fris en draagbaar voor bijna elke vrouw. Prijzen van de collectie liggen tussen de €40 en €300. Best een betaalbare collectie dus!

Ja, het was een hele gave show met echt fantastische kleding. Ik heb er niet echt iets tussen gezien waarvan ik dacht: ‘Wat is dat?!’. Ik heb gezien dat Labee-à-Porter écht een leuk merk is.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close