Statementketting It Must Be Perfect

Vorige week woensdag ging ik met mama naar een Ladies Night in de JT bioscoop in Den Bosch. Voordat de film – Walk of Shame – begon stonden er allerlei kraampjes. Eén van die kraampjes was van de webshop It Must Be Perfect. Daar kocht ik deze prachtige statementketting.

Ik zag hem liggen bij het kraampje en kon mijn ogen er niet van af houden. En dat terwijl ik goudkleurige sieraden normaal super lelijk vind. Dat is eigenlijk helemaal niet mijn smaak. Maar ik denk ik de combinatie van het goud met mintgroen en wit wel mooi vind.

Het enige wat ik altijd lastig vind van statementkettingen is waarmee je ze kan combineren. Wanneer komt een statementketting tot zijn recht? Bij deze statementketting vond ik dat hij het beste in zijn recht komt bij een blouse of een blazer in neutrale kleuren zoals wit, zwart of grijs. Maar als jullie nog tips hebben…?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe statementketting?

Deze komt dus van de webshop It Must Be Perfect. Ik heb hem gekocht met 20% korting en daarom kostte hij €16 i.p.v. €20.
Op de webshop van IMBP verkopen ze naast kettingen ook nog andere sieraden zoals armbanden, oorbellen en ringen, maar ook horloges, tassen en bikini’s. Neem eens een kijkje op hun shop en wie weet vind jij daar nog wat moois.

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close