Kerstfilms Netflix

10 kerstfilms om dit jaar te kijken op Netflix

Yay! Vanavond is het weer het begin van de feestdagen en heb je vast net als ik vakantie – of gewoon vrij, dat kan natuurlijk ook.  Ben je klaar met alle (familie)verplichtingen? Hieronder een lijstje met 10 kerstfilms om dit jaar te kijken op Netflix.

Als eerste ga ik je even teleurstellen. Tenminste, wij waren enorm teleurgesteld toen we erachter kwamen dat deze film niet meer op Netflix staat. Wat ons betreft de ultieme kerstfilm: Home Alone. Boehoee! Daarnaast is het enorm balen dat Netflix sowieso een hoop kerstklassiekers mist. Ik heb even in een hoekje zitten huilen. Maar niet getreurd, want er zijn nog genoeg andere films om van te genieten.

10 kerstfilms om dit jaar te kijken op Netflix

The Holiday Calendar (2018)

Ik kijk regelmatig een film omdat er een acteur inspeelt die ik herken uit een serie bijvoorbeeld. Dat geldt ook voor deze film. Kat Graham kun je namelijk ook kennen als Bonnie uit The Vampire Diaries. Daarnaast is dit gewoon en heerlijke cheesy kerstfilm!

Een getalenteerde fotografe erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

Regisseur: Bradley Walsh
Acteurs: Kat Graham, Quincy Brown en Ethan Peck

The Christmas Chronicles (2018)

Een film die helemaal in het teken staat van de Kerst magie. Het is niet de ultieme kerstfilm, maar zeker wel leuk om met het gezin te kijken! En daarnaast een mooie illustratie van hoe de Kerstman toch overal ter wereld binnen één nacht pakjes kan bezorgen 😉 
Waarom ik hem graag wilde zien? Chris Columbus – regisseur van Home Alone  en Harry Potter and the Philosophers Stone/Chamber of Secrets – is de producent van deze film!

Nadat een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om Kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat, terwijl ze het ook nog eens allemaal op beeld vast proberen te leggen.

Regisseur: Clay Kaytis
Acteurs: Kurt Russell, Darby Camp en Judah Lewis

I’ll Be Home For Christmas (1998)

Niet alleen nieuwe kerstfilms zijn leuk om te kijken, maar ook oude! Deze hilarische komedie is écht de moeite waard om eens te bekijken!

Een verwende student die op weg naar huis is voor Kerstmis strandt in de woestijn zonder auto en zonder geld. Hij leert het een en ander over de ware betekenis van het kerstseizoen.

Regisseur: Arlene Sanford
Acteurs: Jonathan Taylor Thomas, Jessica Biel en Adam LaVorgna

Office Christmas Party (2016)

Deze is zó leuk! Wij zagen hem vorig jaar in de bioscoop (lees hier mijn spoilervrije review) en hebben hem een paar weken geleden nog een keer gekeken! Overigens geen film voor het hele gezin, gezien de drank en drugs, maar wel een aanrader!

Een kantoormanager wil de CEO, die ook zijn zus is, ervan weerhouden om zijn afdeling te sluiten en organiseert een wilde kerstborrel om een grote klant binnen te halen.

Regisseurs: Josh Gordon en Will Speck
Acteurs: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller en Jennifer Aniston

A Christmas Prince (2017)

Hou je van cheesy – en klein beetje slecht geacteerde – films? Dan is deze film een aanrader. Geloof mij: you gotta love this one! Meer ga ik er niet over zeggen. Gewoon kijken.

Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

Regisseur: Alex Zamm
Acteurs: Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige en Honor Kneafsey

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018)

En hoe kan het ook anders dan dat ik het vervolg ook nog even hier pitch? Weer heerlijk cheesy en zeker wel een beetje verrassend.

Een jaar nadat Richard met Ambers hulp de troon besteeg, is ze terug in Aldovië voor hun bruiloft. Maar haar eenvoudige smaak past niet bij het koninklijke protocol.

Regisseur: John Schultz
Acteurs: Rose McIver, Ben Lamb en Alice Krige

Christmas Inherintance (2017)

Jaja, weer lekker cheesy, maar ik hou d’r van! 

Voordat socialite Ellen haar vaders bedrijf mag overnemen, moet ze het stadje bezoeken waar hij vandaan komt. Daar leert ze het belang van hard werken en anderen helpen.

Regisseur: Ernie Barbarash
Acteurs: Eliza Taylor, Jake Lacy, Andie MacDowell, Michael Xavier en Neil Crone

En nog een paar films die ikzelf nog niet gezien heb:

Christmas Wedding Planner (2017)

De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste opdrachten in de war te gooien.

Regisseur: Justin G. Dyck
Acteurs: Jocelyn Hudon, Stephen Huszar en Kelly Rutherford

The Princess Switch (2018)

Als een nuchtere banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses ontekken dat ze dubbelgangers zijn, smeden ze een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen.

Regisseur: Mike Rohl
Acteurs: Vanessa Hudgens, Sam Palladio en Nick Sagar

The Spirit of Christmas (2015)

Met Kerst in aantocht gaat advocate Kate naar Vermont om de verkoop te regelen van een hotelletje. Ze wordt er verliefd op een knap, maar vervloekt persoon.

Regisseur: David Jackson
Acteurs: Jen Liley, Thomas Beaudoin en Kati Salowsky

Welke kerstfilm die op Netflix staat raad jij aan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close