My jewellery earparty

My Jewellery earparty!

Als ik één sierraad moest noemen die je sowieso in mijn huis kunt vinden, dan zijn het oorbellen. Oorbellen vind ik altijd heel mooi. Ik heb zelf 3 gaatjes, hoewel het derde gaatje voor de tweede keer aan het dicht groeien is. Erg zonde! Dat kwam omdat ik mijn oorbellen bij de bevalling van Isabelle uit moest doen en daarna heb ik er gewoon héél lang niet meer aan gedacht om überhaupt sierraden om en in te doen. Dus toen ik op een gegeven moment weer oorbellen ging dragen, was ik lichtelijk teleurgesteld dat mijn derde gaatje dus weer dicht ging zitten. Nou ja, dan maar twee gaatjes opvullen. Van My Jewellery kreeg ik een aantal setjes zilveren oorbellen en I LOVE IT! Let the earparty begin…!

Knopjes

Het liefste draag ik knopjes. Die kan ik ook gemakkelijk tijdens het slapen inhouden en ze zitten vrijwel nooit in de weg. Ideaal! Daarbij vind ik met twee gaatjes knopjes ook erg mooi!

Om overigens een duidelijk beeld van de oorbellen te schetsen, heb ik alleen mijn eerste gaatje iedere keer opgevuld.

my jewellery sterretjes oorbellen

Al eens eerder had ik studs met drie sterren. Echter ben ik één van het paartje kwijt geraakt. Dat vond ik erg jammer, want het waren mijn favoriete knopjes! Wat ik er erg mooi aan vind, is dat het zo stiekem al een beetje lijkt alsof je meerdere gaatjes hebt. Daarnaast zijn deze studs van 925 sterling zilver en dat vinden mijn oren erg fijn!

my jewellery v vorm studs oorbellen

Zoals ik al zei hou ik erg van knopjes. Minimalistische oorbellen zijn altijd goed te combineren. Deze studs in V-vorm zijn volgens mij best hip en staan ook goed bij andere knopjes. Ik denk dat dit een hele leuke match is met studs met sterretjes! Ook deze oorbellen zijn weer gemaakt van 925 sterling zilver!

my jewellery veertje oorbellen studs

Dit knopje van een veertje vind ik ook al zó leuk! Vooral omdat hij rechtop te dragen is, zoals op de foto en het dan een hele andere soort oorbel lijkt dan wanneer je hem een kwartslag draait. Wanneer je hem zou draaien kan het ook weer lijken alsof je meerdere oorbellen in hebt. Ik denk dat deze studs ook erg leuk zijn om in het tweede gaatje te dragen naast een hangeroorbel. En… Ook deze studs zijn weer gemaakt van 925 sterling zilver!

Hangers

De laatste tijd draag ik weer steeds vaker hangers in het eerste gaatje. Ik vind dat hangers (afhankelijk van hoe ze eruit zien) mij een iets smaller gezicht geven en op de een of andere manier lijkt het ook altijd heel netjes te staan.

my jewellery oorringetjes parel

Creolen zijn helemaal in! Super leuk dat hier dan ook een pareltje in hangt. Sowieso vind ik een parel altijd wel heel netjes staan. Het nadeel van creolen is dat ze enorm lastig dicht te maken zijn. Ook ik heb een kwartier of langer lopen stoeien voordat het me lukte. Hulp werkt vaak het best. Maar je kunt ook een tangetje gebruiken voor extra stevigheid of ze juist van achter naar voor in doen. Hoe dan ook, ze zijn te leuk om niet in doen! En misschien wordt het al een beetje saai, maar ook deze oorhangers zijn gemaakt van 925 sterling zilver.

my jewellery oorringetjes open ovaal

En de laatste in deze rij vol met #earparty zijn deze leuke creolen met een ovale hanger. Ook deze vind ik weer erg netjes en ik denk dat deze dan ook mijn favoriete oorbellen zijn. Beetje balen dus dat er écht moeite gedaan moet worden om ze goed dicht te krijgen, maar ze zijn het zeker waard. En zoals jullie ondertussen gewend zijn, zijn ze gemaakt van…. jawel: 925 sterling zilver!

My Jewellery

My Jewellery is echt een toffe webshop met 10 boutiques door Nederland verspreid. Naast toffe oorbellen (in zilver, goud en roestvrijstaal), verkopen ze ook andere sierraden én kleding en accessoires. Zo hebben ze ook de laatste trends in haaraccessoires en daar wil ik zeker ook nog een kijkje gaan nemen! Het is écht een hele toffe shop met super leuke (en hippe) items en vooral niet te duur.

Welke sierraden draag jij het liefst? Laat het me hieronder bij de comments weten!

Dit artikel bevat gekregen producten van My Jewellery. Dat verandert niets aan mijn mening Lees de Disclaimer voor meer informatie: Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close