Armband met Isabelle’s handafdruk

Van de week schreef ik het al in deze blogpost: Isabelle is mijn grootste schat. Het liefst ben ik altijd bij haar. Maar dat kan natuurlijk niet. Toch is ze nu nog dichter bij me dankzij deze unieke armband met haar handafdruk. Ik ben er zó verliefd op! Laat me er meer over vertellen.

Armband met handafdruk

Van de webshop Perfect Jewel mocht ik een sieraad uit kiezen. Mijn oog viel meteen op deze armband. Eigenlijk was het de bedoeling dat haar vingerafdruk er op gegraveerd werd, maar dat lukte voor geen meter. Toen het ons überhaupt lukte om een gestrekte vinger in de onzichtbare inkt te krijgen, was het nog een hele opgave om die vinger ook goed op het papier te krijgen. Na veel gestuntel bleek dat op de topjes van de vingers van Isabelle nog geen duidelijke vingerafdruk zit. Chips.

Oké. Nieuw plan. We proberen een handafdruk. Je snapt: weer een hoop gestuntel om die onzichtbare inkt op haar gestrekte handje te krijgen. En al helemaal om hem gestrekt weer op het papiertje te krijgen. Een vingertop is nog één ding, maar een handafdruk is andere koek… I can tell you that!

Maar zoals je kunt zien is het gelukt. Nou ja, bijna helemaal. Alleen haar wijsvinger heeft niet helemaal goed gepakt. Toch vond ik het niet zo erg dat de handafdruk met een ‘mislukte’ wijsvinger werd gegraveerd. Het verhaal erachter vind ik gewoon al leuk om te vertellen. En daarbij is het nog altijd de hand van Isabelle. Het zou een ander verhaal zijn als meer vingers mislukt waren.

Ik ben echt verliefd op dit armbandje. Niet alleen door de handafdruk, maar ook door de fijne dunne armband. Ik hou wel van kleinere sierraden. Heerlijk subtiel!

Baby armbandje

Wat een verrassing was het toen ik ook nog eens een armbandje voor Isabelle binnenkreeg met haar naam erop en een mooi roze steentje! Love it! Zo’n armbandje heb ik zelf ook van toen ik nog een baby was en hoewel je je daar zelf niets van kunt herinneren is het toch een kleine herinnering aan je eigen babytijd.

Isabelle houdt hem prima om. Ze komt er niet aan en heeft er geen last van gelukkig. Ik vind zo’n armbandje bij een baby altijd heel schattig.

Perfect Jewel

Mocht je op zoek zijn naar een mooi en uniek sieraad, dan zit je bij deze webshop sowieso op het juiste adres. Je kunt je sieraad persoonlijk maken door, zoals ik gedaan heb, een handafdruk. Maar als het lukt kun je natuurlijk ook een vingerafdruk of zelfs een geluidsgolf laten graveren. Of een eigen gemaakte tekening kan je ook laten graveren in overleg.

De webshop is goed bereikbaar en heeft een fijne service. Voor meer informatie kun je terecht op hun website www.perfectjewel.nl.

Wat vind jij van gepersonaliseerde sieraden?

Deze blogpost bevat gekregen producten. Zie de disclaimer voor meer informatie.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

 • Gerda van Horrik

  9 mei 2018 at 13:06

  Ik kan me voorstellen dat je hier heel blij mee bent. De armband is echt super mooi.
  Ikzelf heb ook 2 ringen die me heel dierbaar zijn.
  De ene is een ring die nog van m’n moeder is geweest en altijd aan had, en de andere is een ring met het 1e melktandje van Romy.
  Voor de 1e vaderdag van Patrick (10 jaar geleden alweer) heb ik samen met Romy een schilderij gemaakt met hand en voetafdrukjes in allerlei kleuren en afgedrukt op een laken dat ik nog bewaard had van toen Patrick en ik elkaar hebben leren kennen.
  Mijn ex-vriendje is helaas overleden maar toen ik z’n ouders vertelde over gepersonaliseerde sieraden, hebben ze ook een hangertje en ring laten maken met zijn vingerafdruk.
  Dus ja, ik ben helemaal fan van gepersonaliseerde sieraden of kado’s.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close