Review ♥ Catrice Kohl Kajal

Snuffelend door de schappen bij het Kruidvat vond ik deze twee pastelkleurige kohl kajal potloodjes van Catrice. Gezien het een keer andere kleuren zijn dan het gebruikelijke zwart, grijs, wit, bruin, groen of blauw  besloot ik ze in mijn winkelmandje te gooien en te kopen.

V O L G    D E    P A S T E L    T R E N D

Volgens mij is het super duidelijk dat deze twee potloodjes van Catrice kohl kajal zijn. Dit betekent simpel gezegd dat de potloodjes iets romiger zouden moeten zijn dan een gewoon kohl potloodje.

Ik kocht twee kleuren: 180 Too Cool For Pool en 170 Blues Willis. Too Cool For Pool is een mintgroene pastel kleur en Blues Willis – leuke naam speling naar de acteur! – is lavendel kleur.

L E T ‘ S    ( S ) W A T C H

Links zie je de kohl kajal op mijn hand zonder flits en de rechtste foto is met flits. Je ziet rechts dat ze iets fletser worden, maar ze zijn nog duidelijk zichtbaar.
Ze geven een mooie kleur af en ik stond er eerlijk gezegd best van te kijken dat de kleur redelijk goed overeen kwam met de kleur van de ‘verpakking’. Yay!

De potloodjes gleden soepel op mijn hand. Dat vind ik prettig, want potloodjes die hard aanvoelen, voelen alleen maar harder aan op de huid rondom het oog omdat de huid daar véél dunner is.

In deze ooglook combineerde ik de twee kleuren als een soort eyeliner. In mijn binnenste ooghoeken tot aan het midden deed ik de mintgroene kleur en de rest werd de lavendel kleur. Ik vond dit stiekem een heel leuk effect geven!

C A T R I C E    K O H L    K A J A L    ♥     € 1 , 9 9

Ik vind deze Catrice Kohl Kajal potloden een goede toevoeging aan mijn stash. Het zijn vrolijke kleurtjes die goed gepigmenteerd zijn en al met één streep voldoende kleur afgeven. En dat voor pastelkleuren! Jep. Ik ben happy!

Deze potloodjes zijn te koop in het Catrice schap bij het Kruidvat voor €1,99.

Wat vind jij van deze kohl kajal potloodjes?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close