LIP SYNC | ‘Happy Working Song’ – Enchanted

Al vaak droomde ik van een carrière als zangeres. En nu is deze droom uitgekomen! Of nou ja, er was één probleempje zeg maar. Om zangeres te kunnen zijn, moet je kunnen zingen. En dat is nou een talent wat ik mis. Maar dat neemt niet weg dat ik wel kan doen alsof ik kan zingen, toch? En daarom ben ik fan van playback. Dus waarom geen lip sync video? Het is hartstikke hot én super fun om te doen! 

Ik ben een tijdje bezig geweest met het kiezen van een nummer. Ik wilde niet zo’n saaie lip sync maken in de auto die je al zó vaak tegen komt. Excuses als ik hiermee mensen beledig! Ik wilde er echt een act van maken en daar was dit nummer meer dan geschikt voor. Zeker als je geen cameramensen hebt om je clip te filmen. 😉

Ik koos voor het nummer ‘Happy Working Song‘ uit de film Enchanted. Het nummer is gezongen door Amy Adams. Heerlijk vrolijk en een beetje gek. Net zoals ik.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Als jullie meer van dit soort video’s willen zien, dan hoor ik het graag. En laat me dan ook weten welk nummer jij denkt dat geschikt is om uit te voeren.

Er is één probleempje met deze video: vanwege de copyright op de muziek kan het zijn dat je hem op je mobiel (bijvoorbeeld via de YouTube app) niet kunt kijken. Als je een iPhone hebt en je opent YouTube in Safari kun je een desktop versie openen door op dat vierkantje met dat pijltje te drukken. Lekker duidelijk hè! Maar dan kun je hem dus wel op je mobiel kijken! Hoe dat voor Android werkt, weet ik niet.

Wat vinden jullie van mijn lip sync?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close