22 weken zwanger, ik ben jarig, boos op Roy & eerste keer tandarts | Vlog #140

Alweer 22 weken zwanger! Poeh, de tijd vliegt! De week begon met mijn verjaardag. Niet zo heel bijzonder, want die hadden we wel al gevierd. Verder gingen we lunchen met mijn ouders en laat ik jullie EIN-DE-LIJK die taart zien die ik in de vorige vlog gemaakt had. Ik speel gezelschapsspelletjes met Roy en hij doet niet lief! Isabelle gaat rennen en laat Odin uit. We gaan twee dagen naar de kermis. Verder gaan we ook naar de Lion King in de bioscoop. Isabelle gaat voor het eerst naar de tandarts en verder heb ik computer problemen. Dat en meer in deze weekvlog!

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe gaat het met jullie? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close