wat we nog allemaal moeten doen

Wat we nog allemaal moeten doen voordat Baby Broertje er is

Nog om en nabij 10 weken(!) en dan mogen we knuffelen met Baby Broertje. Er is nog genoeg te doen voordat we hem goed kunnen verwelkomen en wat dat allemaal is, vertel ik in dit artikel.

Het voordeel van de tweede (met zo’n twee jaar leeftijdsverschil) is dat de babykamer er al staat. Gezien Isabelle oud genoeg is om over te gaan op een groot bedje, hoeven we dus alleen maar een nieuwe kamer voor Isabelle te maken. Nou, dat moet dus nog gedaan worden. Eerst moest de zolder herbouwd worden en nu moet alles van de nieuwe kamer van Isabelle naar de zolder. Er zijn al kastjes e.d. verplaatst, maar nog niet alles. De bedoeling is dat dat binnen deze week gebeurd. Daarna kunnen we Isabelles kamer inrichten en de babykamer opnieuw inrichten voor ons mannetje.

En dan de kleding. We krijgen een hoop al van mijn zus wat van mijn neefje geweest is. Die kunnen we dan uitzoeken en een fijn plekje geven. Over kleding gesproken, we moeten sowieso nog zijn ‘eerste pakje’ kopen. Daar heb ik echt héél veel zin in! En n.a.v. de kleding van mijn neefje, kunnen we kijken welke kledingstukken we nog missen en wat we nog leuk zouden vinden om te kopen.

We hebben in principe alle babyspullen, maar toch moeten we een aantal dingen opnieuw kopen. Als eerst een babyfoon. Ik vind het voor Isabelle toch nog wel fijn om een babyfoon te hebben. Ik weet nog niet welke we zullen kopen. Dezelfde of een andere? Daar moeten we onszelf nog even in verdiepen.

Verder heeft Isabelle een heel fijn speeldoosje waar we zelf muziek op kunnen zetten en via onze telefoon kunnen bedienen. Helaas is die echter niet meer te koop en kunnen we niets vinden wat ook maar enigszins in de buurt komt. Dus dat is best balen!

En een beetje afgezaagd, maar we hebben uiteraard ook weer luiers nodig in maatje 1. Het is toch wel handig om die alvast in huis te hebben. Al heb je ze snel genoeg gehaald en staat deze aankoop dus absoluut niet bovenaan ons prioriteiten lijstje. Verder hebben we qua verzorgingsproducten nog wel alles staan. Ideaal!

Wat we ook nog moeten doen, is de box weer terug beneden neerzetten. Hier wil ik nog wel even mee wachten, omdat de huiskamer anders weer kleiner wordt en Isabelle ook minder ruimte heeft om te spelen. Ik wil hem niet pas op het laatste moment opbouwen hoor, want het is ook fijn als Isabelle (en onze hond Odin) er ook aan gewend kunnen raken.

En als laatste – voor zover ik kan bedenken wat we nog moeten doen – moeten we het geboortekaartje nog ontwerpen. Het geboortekaartje van Isabelle heb ik helemaal zelf ontworpen en gemaakt en ik ben van plan om dat weer te doen. Het idee zit al in mijn hoofd, maar nu de uitvoering nog, haha!

En nu ik geboortekaartje typ, realiseer ik me nu dat er nog één ding is wat we moeten doen. Oké, niet dat ik het vergeten was, maar meer om het in dit artikel te vermelden. Namelijk het bedenken van de naam. We hebben wel een aantal namen die we leuk vinden, maar we zijn er nog steeds niet over uit. Stiekem vind ik het heel spannend dat we de naam nog niet hebben. Al kan ik me niet meer zo goed herinneren wanneer we zeker wisten dat Isabelle Isabelle zou gaan heten. Misschien was dat ook pas zo laat. Ach, komt vast en zeker wel goed.

Denken jullie dat ik nu nog iets vergeet? #zwangerschapsdementie

Bron header afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close