Gedachtenspinsel apparaat

Jongens, ik heb iets uitgevonden! Nou ja, in mijn hoofd dan. Want een uitvinder ben ik niet en ik heb al helemaal niet de kennis en de financiën om het apparaat te ontwikkelen. Maar toch vind ik mijn idee al helemaal top! Waarschijnlijk zijn ze al ergens op de wereld hiermee bezig. Maar toch vind ik dat ik het nu uitgevonden heb. Ha!

Het was weer eens tijdens het wandelen dat ik in mijn gedachtes verzonken raakte. Ik kreeg een idee voor een blogpost en begon hem in mijn hoofd al te schrijven. Maar ja… Als het in je hoofd zit, staat het nog niet op het digitale papiertje. En daarbij heb ik altijd het ding dat ik, zodra ik weer op mijn bestemming ben en tijd heb om het op te schrijven, ik het weer vergeten ben.

Ineens bedacht ik me het volgende. “Ik zou eigenlijk iets in mijn hoofd moeten hebben dat als ik ‘blog on’ zeg, mijn gedachtes meteen als concept op mijn blog wordt gezet. Precies zoals ik het op dat moment bedenk.”

Ik vond mezelf al briljant en daarom ging ik het idee tijdens deze wandeling verder uitwerken. Oké, in je hoofd is een beetje freaky. Dus wat als het een soort haarband, bril, pet of oortje is? Ik noem maar wat hé jongens. Iets wat je makkelijk bij je draagt en meteen op kunt zetten of wat je gewoon de hele dag kan dragen. Dat is zelfs nog makkelijker.

Toen bedacht ik me, dat dit niet alleen voor bloggers handig is, maar voor iedereen die net als ik vergeetachtig is. Toch vond ik mijn ‘blog on’ tekst wel leuk en dus bedacht ik me dat je verschillende ‘dingen’ kunt koppelen. Denk aan je blog, notities, kalender en weet ik veel. Gewoon maar net wat je bedenkt. Ik weet zeker dat veel mensen dit apparaat met plezier gaan gebruiken.

Hoe handig zou dat zijn en waar kan ik het patent vastleggen?! 😉

Zou jij zo’n gedachtenspinsel apparaat gebruiken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close