Natasja’s Top Music op Spotify

Ik hou van muziek! Niet alleen om muziek te maken, maar ook om er naar te luisteren. Vooral in de auto. Wat nou radio? Gewoon lekker alleen maar muziek die ik leuk vind! Wat wil een mens nog meer? Ik heb dan ook al jaren een premium Spotify account (#nospon); niet alleen voor de auto- en douchemuziek, maar ook voor mijn werk als dans en drama juf. Vandaag deel ik met jullie mijn ‘Natasja’s Top Music’ lijst. Wie weet inspireer ik jullie hiermee. Dat heeft Nicole in ieder geval wel gedaan!

Mijn lijst staat overigens niet op volgorde van favoriet naar minst favoriet, maar juist op datum van toevoegen. Zo staan bovenaan de liedjes die er al héél lang in staan en onderaan de liedjes die ik er net (opnieuw) aan toegevoegd heb.

Deze liedjes staan er o.a. in mijn lijst

Jolene – Dolly Parton

Dit liedje is misschien wel het oudste liedje wat op mijn lijst staat. Het komt namelijk uit 1973 en ik heb gewoon een zwak voor dit liedje. Ik vind dit nummer zo lekker om te luisteren. 

Britney Spears

Zoals jullie weten ben ik fan van Britney Spears. Toch staat mijn lijst daar niet vol mee. Ik moet wel zeggen dat het nogal eens wil wisselen met welke nummers van Miss Spears ik in deze lijst zet. Momenteel zijn dat er 3: Tom’s DinerWork B*tch en Till The World Ends

Easy Street – The Collapsable Hearts Club

Dit is een enorm vrolijk (bijna kinderlijk) nummer, maar oh zo lekker. Hij kan ook lekker in je hoofd blijven hangen en dan wordt hij eerlijk gezegd wel een beetje irritant. Vandaar waarschijnlijk ook dat ze het in seizoen 7 van The Walking Dead als martel lied hebben gebruikt op Daryl. 

Higher Ground – Rasmussen

Oké. Ik ben écht een sucker voor het Songfestival. Dit nummer is dan ook een lied van vorig jaar en werd ingezonden door Denemarken. Nu we zo’n drie kwart jaar verder zijn, staat deze nog altijd in mijn lijst. Ik vind dit nummer echt heel fijn. Niet voor niets dat dit ook één van mijn favoriete nummers was bij het ESC. 

Ancient Tribe – MY BABY

Ondertussen gaan we al zo’n 3 jaar op rij naar Paaspop (wat zo ongeveer in onze achtertuin ligt – serieus!). Vorig jaar wilde een kennis graag deze band zien in één van de vele tenten die er op dit te gekke festival staan (sorry, even beetje reclame maken omdat het zo’n tof festival is!). Het was echt extatisch. Een beetje zweverig, maar de sfeer was echt zo relaxt. Een beetje alsof we ons in een andere wereld bevonden of zo. Oké, beetje vaag allemaal. Hoe dan ook, dit nummer vind ik vooral heel relaxt als ik autorij in het donker. Het voert me mee. Serieus, probeer het eens uit. 

A Star Is Born

Eén van dé films van 2018 (en hij draait nog steeds!!) is toch wel A Star Is Born. Deze film is zó mooi! Hij is ondertussen gepromoveerd naar één van mijn favoriete films aller tijden. Net als de liedjes. Bijna het hele album heeft in deze lijst gestaan, maar ondertussen staan er alleen nog maar mijn grote favorieten in: Black EyesShallowDiggin’ My GraveAlways Remember Us This Way en I’ll Never Love Again

TV programma’s

TV programma’s kunnen mij ook inspiratie geven. In deze twee gevallen ook niet zo heel gek, want die draaien om muziek. Het eerste programma is in december 2018 gestopt. House of Talent heeft toch wel een aantal leuke nummers voortgebracht. Vooral Justin DiMari, Ruby Prophet en de uiteindelijke winnaar Bram Boender.

Ook ben ik gek op series en was het dan ook niet zo heel gek dat Glee mijn interesse trok. Na al die jaren vind ik nog steeds veel nummers leuk. Nicole heeft er overigens voor gezorgd dat er weer een aantal Glee nummers in de lijst staan.

The Greatest Showman Reimagined

Ook The Greatest Showman is een fantastische film mét muziek. De film was zo’n succes in Amerika, dat de liedjes gecoverd werden voor één nieuw album door allerlei grote namen zoals Kelly Clarkson en P!nk. Ooit hebben de filmliedjes in de lijst gestaan en nu is het de beurt aan deze covers.

Overig

Daarnaast staan er ook top 40 nummers in deze lijst, andere nummers uit films/series en ook oudere liedjes die ik weer leuk vind om te luisteren. De lijst verander ik met regelmaat, dus misschien vind je het leuk om de lijst te volgen. Niet per se om de hele lijst te beluisteren (mag natuurlijk altijd!), maar als inspiratie voor jouw eigen muzieklijst. 

De hele lijst

Ben je nieuwsgierig naar welke nummers er nou precies op staan? Dit is de lijst:

Ik zou het natuurlijk heel leuk vinden (vooral een hele grote eer) als je de lijst volgt. 

Welke liedjes uit deze lijst vind jij ook top of waarmee heb ik je geïnspireerd? En met welke nummers kun je mij inspireren? Laat het me hieronder weten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close