De ultieme foute kersttrui | Keeping Up With Natasja #111

Nog twee dagen en dan is het Kerstmis! Maar voordat het zover is, is het eerst tijd voor de weekvlog van afgelopen week. Ik vertel jullie wat over de €50 weekboodschappen challenge en we zien echt te schattige kerst kleertjes voor zowel Isabelle als Odin. Daarnaast heeft Roy de ultieme foute kersttrui gescoord. Ook blijkt onze dochter een (loop)racemonster te zijn en dat is erg grappig om te zien (al zeg ik het zelf, haha!). Ik spreek af met een vriendin van de basisschool die ik al zo’n jaar of 15 niet meer gezien heb, dankzij dit artikel. Ik pak de kerstcadeaus in en leg ze onder de kerstboom. Ooohhh… wat hou ik toch van kerst!!! 

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close