Saturday Quote #1

Quotes geven mij vaak een berg aan motivatie, doorzettingsvermogen, eigenwaarden en levenslessen. Daarom ben ik altijd al gek geweest op quotes.
De quote van vandaag heb ik zelf bedacht. Waarom? Dat leg ik hieronder uit.

quote 6 december 2014

Als ik een film kijk, zit ik helemaal in de film. Ik leef mee en voor mijn gevoel lijk ik zelf in de film te zitten. Soms omdat het een herkenbare situatie is of soms omdat ik zou willen dat mijn leven zo was.

In films lijkt het – ondanks de emotionele rollercoaster soms – alsof de situatie uiteindelijk zo uitkomt zoals de hoofdpersoon graag wilde. Alles komt op zijn pootjes terecht. En hoewel ik ook echt geloof dat dat in het echte leven ook zo kan zijn, gebeurt het net zo vaak dat dingen toch anders uitpakken.
Vaak denk ik na een film: ‘Was mijn leven maar als een film, dan zou alles uitpakken zoals ik zou willen.’ Maar één troost: we zien in de films nooit wat er na de happy ending nog allemaal gebeurt….

Herkenbare quote?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close