vlog 204

UITSLAG DNA onderzoekšŸ‘¶ + Einde BORSTVOEDING? + FROZEN carpool karaokešŸŽ¤ | VLOG 204

Tijd voor weer een nieuwe mama weekvlog! In deze vlog ben ik weer lekker aan het sporten, heb ik een belangrijke vraag over de vlogs voor jullie, is Lucas weer mega schattig aan het doen (duuuhhh!!), hebben we de uitslag van het DNA onderzoek binnen en moet ik misschien stoppen met borstvoeding? Verder was ik mega verwend altijd, maar daar komt nu verandering in en we doen een mislukte Frozen carpool karaoke. Dat en meer in deze nieuwe mamavlog!

Kun je de video niet zien?Ā KlikĀ dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste videoā€™s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close