iphone slaapstand

IPHONE TIP | Muziek, podcast of filmpjes luisteren met een slaapstand aan

Misschien ben ik met deze iPhone tip wel hartstikke late to the party om het zo maar te zeggen, maar wie weet kende je deze tip nog niet en heb ik je dus nu hartstikke geholpen! Zou fijn zijn, toch? Laatst kon ik in ieder geval niet in slaap komen (wat in mijn geval zelden gebeurd, waardoor ik nogal snel in de frustratie stand raak) en bedacht ik me dat muziek misschien wel zou kunnen helpen. Maar om nou de hele nacht muziek aan te laten… Blijkt er gewoon een slaapstand op de iPhone te zitten! Hoe, wat en waar lees je hieronder.

Eigenlijk is het mega simpel. Je opent hetgeen wat je wilt luisteren. Denk aan Spotify, Soundcloud, YouTube of iTunes. En je luistert naar datgeen wat je graag wilt horen. Als je dit zonder slaapstand zou doen, zou je waarschijnlijk eindelijk slapen en weer wakker schieten omdat je uit je REM slaap komt. Niet zo fijn dus.

Wat moet je doen?

iphone tip slaapstand

Bij je standaard Klok app zit rechtsonder ook de timer optie. Je stelt de tijd in, waarvan je denkt nodig te hebben om in slaap te komen. Ik stel hem zelf graag in op een half uur. Gewoon voor de zekerheid. Vervolgens druk je op ‘Als timer eindigt’. Onderaan alle opties, vind je: ‘Stop afspelen’. Die vink je aan en dan druk je op ‘Start’. Je kunt nu je iPhone gewoon weer op screenlock zetten en tadaa… Je muziek/filmpje/podcast blijft aan en stopt op de aangegeven tijd vanzelf!

Zo kun je dus ook lekker in slaap vallen terwijl je mijn Podcasts beluistert 😉 Gewoon een tipje hoor 😉

Kende jij deze tip al?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close