Vrouw hield zwangerschap ruim een jaar verborgen!

Hoewel ik het waarschijnlijk van de daken zal schreeuwen als ik zwanger ben, wist de 32-jarige Jennifer Delano dit voor 20.000 social media contacten ruim een jaar verborgen te houden! Hiermee maakte ze een hele mooie statement.

Het afgelopen jaar plaatste Jennifer meer dan dagelijks posts over haar leven online. Hierin wist de pr-goeroe met succes haar groeiende buik, alle zwangerschapsklachten én de geboorte van haar dochter te verbergen. Dit deed ze om te bewijzen dat het niet mogelijk is om écht te weten wat er in iemand leven speelt wanneer je diegene online volgt.

Jennifer verbaasde zich steeds meer over de waarde die aan social media profielen wordt gegeven. “Enerzijds realiseert iedereen zich dat het niet echt is. Ik hoorde van een jongen die Beyonce een hoer vond vanwege haar video’s, terwijl hij eigenlijk heel goed weet dat een video nep is en Beyonce een getrouwde vrouw en moeder is. Zo is het ook met mijn eigen social media. Ik word constant geconfronteerd met de zin en onzin die ik online plaats, terwijl het echte leven toch echt offline plaatsvindt.”

Maar hoe zorgde ze er nou voor dat haar offline contacten het niet online zouden verspreiden? Iedereen hield het stil. Zelfs de fotografen van regionale media hielpen door de juiste foto’s te publiceren. In het onderstaande filmpje legt ze het zelf uit:

Ik vind het enorm knap dat ze dit zo verborgen heeft weten te houden; ik zou het veel te graag willen delen. Maar de boodschap is prachtig!

Zou jij jouw zwangerschap stil kunnen houden?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close