Walkking's

Walkking’s | Schoentjes voor als je baby of dreumes gaat lopen

Al een aantal maanden geleden kreeg ik deze fantastisch leuke schoenen van Walkking’s toegestuurd voor Isabelle. Maar zoals jullie wel weten, is Isabelle niet de grootste baby (ondertussen dreumes) en duurde het even voor ze de schoentjes aan kon. Nu ze begint met lopen kan ze deze pareltjes aan en ben ik als mama heel tevreden. Waarom? Dat vertel ik je in dit artikel. En lees zeker even het hele artikel, want ik heb een toffe actie voor jullie geregeld!

Walkking's

Goede schoentjes voor je kindje zijn super belangrijk. Ik ben dan ook echt heel blij met deze schoentjes. Ten eerste vanwege het unieke ritssysteem. Doordat de rits doorloopt onder de zool is het super makkelijk om ze aan te trekken. We hoeven Isabelles voetje er nooit in te ‘duwen’. Het nadeel van die rits is dat ik de schoen niet strakker kan vastmaken om Isabelles voet. En gezien Isabelle niet zo’n grote, baby (chips, ze is al dreumes, maar baby bekt zo lekker!) met veel babyvetjes is, kan ze de schoen zonder de rits open te maken uit trekken. Niet direct, maar het is dus wel mogelijk. Aan de andere kant lukte het haar ook met haar Adidas slofjes met klittenband. Zelfs als we die strak hadden gemaakt, kreeg ze die uit.

Walkking's

Als tweede heeft de schoen een soepele, buigzame rubberen zool. Dat evenaart een beetje het lopen zonder schoenen. Voor de groei van de voet is het namelijk het beste om zonder schoenen te lopen. Maar ja, buiten laat je je kindje natuurlijk niet echt zonder schoenen lopen. Vooral niet nu de herfst zijn intrede doet en de winter voor de deur staat. Dus dan is een buigzame zool (extra handig voor het kruipen en opstaan en opnieuw gaan kruipen) echt een belangrijk punt voor de schoenen van je kroost. Ze moeten er toch fijn in kunnen bewegen.

Walkking's

Daarnaast zijn de Walkking’s schoentjes ademend en zijn ze allergie vriendelijk. Wat ik mooi vind, is dat ze geproduceerd zijn met materialen door de meest gerenommeerde Italiaanse en Spaanse producenten. Ze zijn handgemaakt en volledig vervaardigd in de EU. Dat betekent in ieder geval dat er geen arme kindjes voor een (te) laag salaris de schoentjes gemaakt hebben.

Isabelle loopt er prima op als we naar buiten gaan. Ik ben echt heel tevreden over de schoenen. Alleen jammer dat Isabelle ze uit kan trekken. Maar volgens mij zou haar dat bij iedere schoen wel lukken. Maar daar heb ik nog niet zoveel ervaring mee.

De walkking’s schoentjes zijn in 24 verschillende kleuren te verkrijgen. Isabelle heeft de kleur precious pink. Je kunt ze via de Nederlandse Walkking’s shop kopen voor €49,99. Maar ik heb iets tofs voor jullie geregeld. Van 8 t/m 14 oktober 2018 krijg je maar liefs €10 korting per paar als je de kortingscode ISABELLE1 gebruikt. Dus snel bestellen!

Wat is jouw ervaring met het uittrekken van schoentjes?

Dit artikel bevat een gekregen product | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close