MOVIES REVIEW | Game Night + A Quiet Place + Rampage + Blockers

Wat houd ik toch van de bioscoop! Niet voor niets hebben Roy en ik een abonnement. Nu met Isabelle in ons leven is het wat meer plannen, maar het lukt ons regelmatig om toch nog één (of zelfs twee) filmpje(s) te pakken! Tijd om 4 films met jullie te delen die momenteel in de bioscoop draaien. Verschillende genres, dus voor ieder wat wils! 

Game Night

Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks, een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel… Toch? Maar wanneer de zes uber-competieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van een chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Elke stap leidt weer tot een onverwachtse nieuwe wending. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt óf het leukste spel ooit, óf… game over.

Regisseur: John Francis Daley & Jonathan Goldstein
Acteurs: Jason Bateman, Rachel McAdams, Billy Magnussen, Sharon Horgan, Lamorne Morris, Jesse Plemons, Danny Huston, Kyle Chandler, Michael C. Hall
Genre: Actie/komedie
Speelduur: 100 minuten
Te zien vanaf: 22 februari 2018

Hoe vaak zie je trailers van komische films, ga je die film kijken om vervolgens van een koude kermis thuis te komen. Alle leuke stukjes zaten al in de trailer. Bij Game Night is dit gelukkig niet zo. De trailer geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten. Over de top maar oh zo hilarisch! Hij is zelfs hier en daar onvoorspelbaar en dat maakt de film echt een aanrader om te kijken als je in de mood bent voor een komedie. Een heerlijke film om zonder na te denken naar te kunnen kijken. Van mij krijgt hij 4 van de 5 sterren.

A Quiet Place

In de thriller A Quiet Place probeert een familie in stilte te overleven terwijl ze bedreigd worden door mysterieuze wezens die afkomen op geluid. Als ze je horen, zullen ze op je jagen.

Regisseur: John Krasinski
Acteurs: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Milicent Simmonds
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten
Te zien vanaf: 12 april 2018

Wie houdt van spannende films zit goed bij A Quiet Place. Dit is écht een waanzinnig goede film waar je helemaal in zit. Zo erg zelfs, dat ik bij ieder geluidje in de bioscoop dacht: sssjtt! Niet omdat ik de film wilde kunnen volgen, maar stel je voor dat die monsters ineens te voorschijn zouden komen. De spanning is goed opgebouwd. Je wordt meteen in dit verhaal gegooid en leert de rollen toch snel kennen. Knap staaltje werk! Je weet totaal niet wat je moet verwachten. De film zit écht onwijs goed in elkaar en is spannend van begin tot eind. Van alle films die ik vandaag review, is dit toch wel de film die ik het allermeest aanraad om te kijken! Van mij krijgt hij 5 van de 5 sterren.

Rampage: Big Meets Bigger

Primatoloog Davis Okoye is een man huiverig voor relaties met mensen maar hecht bevriend met de buitengewoon intelligente en uiterst zeldzame albino zilverrug gorilla George. Een genetisch experiment maakt van deze vriendelijke aap een woedend wezen van enorme afmetingen. Om het allemaal nog erger te maken, blijkt dat er nog meer dieren een genetische verandering hebben ondergaan. Terwijl deze nieuwe alfa roofdieren in Amerika dood en verderf zaaien, gaat Okoye samen met een uit de gratie geraakte geneticus op zoek naar een geneesmiddel. Hij moet zijn weg banen op een steeds veranderend speelveld, niet alleen om een wereldwijde ramp te voorkomen, maar ook om het monster te redden dat ooit zijn vriend was.

Regisseur: Brad Peyton
Acteurs: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, Jake Lace, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgen, P.J. Byrne
Genre: Actie/avontuur
Speelduur: 108 minuten
Te zien vanaf: 12 april 2018

 

Ik wist vooraf niet zo wat ik van deze film moest verwachten. Roy zei dat het opzettelijk gemaakt is als B-film en dus ging ik er naar kijken met een gevoel van: we zien het wel. Deze film is erg over the top, maar dat verwacht je ook wel als je de filmposter en trailer ziet. Hij heeft best wat humor en is amusant om naar te kijken. Is dit een film die je gezien moet hebben? Nee. Hij is leuk, hij is oké, maar meer dan dat ook niet. Deze film kijkt ook heerlijk hersenloos weg.  Van mij krijgt hij 3 van de 5 sterren.

Blockers

Als drie ouders er achter komen dat hun dochters alle drie van plan zijn om tijdens Prom Night hun maagdelijkheid te verliezen, zetten ze alles op alles om dit te voorkomen.

Regisseur: Kay Cannon
Acteurs: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Gideon Adlan, Geraldine Indira Viswanhatha, Kathryn Newton, Graham Phillips
Genre: Komedie
Speelduur: 102 minuten
Te zien vanaf: 19 april 2018

De meeste komedies zijn leuk om hersenloos naar te kijken. Deze misschien ook wel, maar deze is ook écht leuk om te zien. Van het begin tot het eind zit hij vol humor. Je leeft enorm met de personages mee, zonder dat het ten koste gaat van de humor. Hier en daar wat voorspelbaar, maar er gebeurt genoeg wat je niet ziet aankomen. Houd je komedies, dan is deze film echt een aanrader om te kijken. Van mij krijgt hij 4 van de 5 sterren.

En klik hier als je ook nog benieuwd bent naar Avengers: Infinity War.

Heb jij nog kijktips? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close