L’Oréal x Balmain Lippenstift

Ik heb echt een haat-liefde verhouding met lipstick. Aan de ene kant vind ik het vaak helemaal niets (het geeft 9 van de 10 keer af en als je hebt gegeten zit je lipstick nog maar vaag er op, als het al niet buiten je lippen komt) en aan de andere kant vind ik het prachtig (het maakt je look écht af). En dus heb ik zo mijn momenten dat ik dagelijks lipstick draag en zo kan ik het maanden niet dragen. Hoe dan ook heb ik vandaag voor jullie twee pareltjes. Helaas wel limited edition, maar wie weet kun je deze lipsticks nog bij jou in de buurt vinden. Let’s see…!

Kleuren: 647 – Urban Safari & 355 – Domination
Prijs: 
€14,99
Te koop bij: Etos, Kruidvat en bol.com

De lipsticks zitten in een chique verpakking. Het glanst en straalt iets exclusiefs uit. Love it! Ze liggen lekker in de hand en daardoor gaat het aanbrengen ook al fijn. Het nadeel van de verpakking is dat de dop er maar op één manier op kan. Dat vind ik zelf behoorlijk irritant, maar nemen we maar voor lief. Een andere keuze hebben we toch niet 😉
De kleuraanduiding op de verpakking komt goed overeen met de daadwerkelijke kleur. Dat vind ik een absoluut pluspunt! Zo weet je zeker dat je de kleur op je lippen smeert die je ook echt wilde.

Op de swatch zie je de twee kleuren. Urban Safari heb ik twee keer aangebracht. Deze gaat niet zo heel soepel en de structuur lijkt dan ook wat harder te zijn. Domination is één laagje. Zie hoe mooi helder en romig deze kleur is!
Ik vind het raar dat de structuur niet hetzelfde is. Domination smeert heel fijn op mijn arm terwijl ik door de structuur van Urban Safari al bijna geen zin meer heb hem op mijn lippen te smeren. Natuurlijk doe ik dat wel.

Urban Safari is een licht roze kleur. De structuur is wat harder, maar bij het aanbrengen op mijn lippen lijkt hij ineens toch een stukje romiger te zijn. Ik moet een aantal keren over mijn lippen om de kleur egaal aan te brengen. In eerste instantie verdwijnt hij continue in het midden van mijn onderlip. Heel vreemd, want de volgende dag bij de grote test gebeurd dit niet. Na het aanbrengen voelt hij iets droger aan, maar gedurende een half uur trekt dat gevoel weg. Ik kijk in de spiegel en zie dat hij er nog steeds wel goed op zit.

Na het eten van mijn lunch zit hij er nog vrij goed op. Ik hoef maar één laagje opnieuw aan te brengen voor weer een mooie kleur. Gedurende de dag slijt hij wel van mijn lippen af en hoef ik hem pas zo’n 4 à 5 uur later weer opnieuw aan te brengen.

Domination is een helder rode kleur. Hij is heel romig en daardoor zou je aan één laagje genoeg moeten hebben. Nou zijn mijn skills misschien niet helemaal on fleek, want doordat dit zo’n heldere kleur is, merk ik dat het aanbrengen bij de randjes nauwkeurig gedaan moet worden. Waarbij ik bij Urban Safari hem blindelings op kan smeren, kan ik dat bij Domination niet. Dit komt nauw.

Na het eten van mijn lunch zit hij er verbazingwekkend nog heel mooi op mijn lippen. Hij heeft duidelijk afgegeven als ik kijk naar mijn beker en ook bij het afvegen van mijn mond op een servetje zie je duidelijk dat hij afgeeft. Ik durfde overigens niet te vegen, maar alleen te deppen. Je veegt hem toch weer net te snel naast je lippen. Let daar op!

Domination slijt gedurende de dag best langzaam. Je kunt hem tussendoor bijwerken om de helderheid te behouden, maar ook als hij slijt lijkt hij nog steeds mooi te zijn. Pas na zo’n 8 uur is hij écht duidelijk aan vervanging toe.

Ik vind beide kleuren prachtig. Domination verbaasde mij over de langdurigheid op mijn lippen, maar had als duidelijk min dat hij zó romig is dat het aanbrengen nauwkeurigheid verschaft en ook het afvegen van de mond na het eten mij iets of wat onzeker maakt. Urban Safari voelt in het begin wat droog aan, heeft meerdere laagjes nodig en slijt sneller, maar is makkelijk bij te werken.

De kleuren met een matte finish zijn prachtig en daarom heel mooi om te gebruiken. In Nederland zijn 6 kleuren te koop.

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close