Boekje lezen, recap schrijven & in de carrousel | Keeping Up With Natasja #97

Zondag, rust dag. Tijd zat dus om weer een nieuwe weekvlog te kijken. Al heb je daar deze keer nog net geen 12 minuten voor nodig. Dat gaat wel lukken toch? Thee of koffie er bij en je ochtend kan beginnen. Er wordt natuurlijk weer veel gespeeld met Isabelle. Dat is altijd leuk! Roy leest samen met Isabelle een boekje. Daarnaast neem ik jullie mee in hoe ik er bij zit als ik een Expeditie Robinson recap schrijf. En – what else is new – gaan we weer naar de Efteling. We maken deze keer meer gebruik van andere attracties zoals de stoomcarrousel. Erg gezellige vlog dus!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. 

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week? Vertel het me hieronder bij de comments.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close