Waarom ik Disney+ iedereen kan aanraden

Wie is er nou niet opgegroeid met Disney? Ik in ieder geval wel. I love Disney. Wij hebben dan ook een Disney+ abonnement vanaf het moment dat Nederland als eerste van de wereld twee maanden lang gratis de streamingdienst mocht proberen. Ondertussen zijn we zo’n zeven maanden verder en ben ik nog steeds mega enthousiast over Disney+. Daarom vertel ik je vandaag waarom ik Disney+ iedereen kan aanraden.

Zoals ik al vertelde ben ik gek op Disney. Niet alleen de klassiekers maar ook alle andere films. De afgelopen járen heeft Disney ook andere filmbedrijven gekocht waardoor Disney veel meer is dan Sneeuwwitje, Frozen, Flubber en Pirates of the Caribbean. Denk aan (vrijwel) alle Marvel films (Spider-Man niet, want daarvan zijn de rechten nog in handen van Sony), Star Wars, maar ook aan andere grote films zoals Avatar, 10 Things I Hate About You, Home Alone, Dr. Dolittle en Ice Age.

Frozen Disney+

Er staat zoveel leuks op Disney+. Ik zou niet eens eens een top 10 kunnen maken van wat je moet zien. Het aanbod bestaat in ieder geval uit meer dan 800 titels! Niet alleen maar films overigens. Zo hoort National Geographic ook bij Disney voor als je van natuur, wetenschap, innovatie en dieren houdt. Een serie die door National Geographic speciaal voor Disney+ is gemaakt, is ‘The World Acocording to Jeff Goldblum’. In deze serie onderzoekt Jeff Goldblum (bekend van o.a. Jurassic Park) de fascinerende wetenschap en geschiedenis van vertrouwde objecten. Maar ben je geïnteresseerd in documentaires, dan kun je bijvoorbeeld ook meer leren over de Titanic of Apollo.

Disney+ zet niet alleen al uitgebrachte films en series op hun platform, maar blijven ook films, series en tv-programma’s ontwikkelen voor hun streamingdienst. Denk aan de live-action film van ‘Lady en de Vagenbond’ (echt een aanrader!), de Star Wars serie ‘The Mandalorian’ (ook een aanrader; we kijken uit naar seizoen 2!) en tv-programma’s zoals ‘Be Our Chef’ (een op Disney geïnspireerde kookwedstrijd die ik absoluut nog ga kijken) en ‘Shop Class’ (waarin teams worden uitgedaagd om hun eigen unieke creaties te ontwerpen en te bouwen).

Veel films en series op Disney+

Veel kijkplezier dus voor volwassenen. Maar ook voor kinderen. Denk hierbij sowieso aan alle Disney klassiekers. Disney+ speelt trouwens ook in op de actualiteit door nu al Frozen II er op te zetten (die heeft hier ondertussen al 10 keer aangestaan, want onze 2,5 jarige peuter is Frozen fan). Ook is het Mickey Mouse Clubhuis favoriet bij Isabelle. En heel eerlijk vinden Roy en ik deze vaak zelf ook nog leuk! En om nostalgisch te doen: Duck Tales en de Rescue Rangers staan er ook op. Oftewel: voor alle leeftijden kun je heel veel leuke dingen vinden op Dinsey+.

Zoals ik net al schreef kan ik niet zo een top 10 maken, maar als jullie het leuk vinden zou ik het wel per categorie kunnen doen? Dan zou het misschien wel moeten lukken…

Ik ben in ieder geval al zeven maanden overduidelijk fan. En jij kunt dat ook worden. Je kunt Disney+ één week lang GRATIS proberen als ik je nog niet overtuigd hebt (en ook als ik je wel overtuigd heb lekker een weekje gratis kijken!).

Heb jij al een Disney+ abonnement?

De linkjes in dit artikel zijn affiliate linkjes. Dat betekent dat ik een kleine bijdrage ontvang op het moment dat jij je via deze link aanmeldt voor Disney+. Dat kost jou niets extra’s. Wil je Disney+ een week lang gratis proberen en/of een abonnement nemen, dan zou ik het dus erg waarderen als je dat via mijn linkje wilt doen. Dankjewel alvast. | Disclaimer

Pin dit artikel zodat je later de GRATIS proefperiode kunt gebruiken!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close