Keeping Up With Natasja | 4 t/m 10 december 2017

Zoals de meesten van jullie weten vlog ik dagelijks. Yay! Je kunt dus iedere dag een kijkje nemen in mijn leven. Ik neem jullie iedere dag mee in mijn leven als moeder, vrouw van en de persoon die ik ben. Omdat ik snap dat jullie niet altijd op YouTube zitten, komt er iedere maandag een overzichtje online. Zo kunnen jullie zelf in een oogopslag zien welke vlogs jullie graag willen bekijken. Handig toch? Afgelopen week at ik sinds lange tijd weer eens balkenbrij, kreeg ik Isabelle’s lachje te pakken op camera, ging ik naar het HEMA persevent, hadden we een verrassingsfeestje en werd het eindelijk winter! Je kunt het hieronder allemaal bekijken! 

4 december 2017: Balkenbrij eten en naar de tandarts… Alweer…

5 december 2017: Pyjamadagje

6 december 2017: Isabelle’s lachje op camera *smelt*

7 december 2017: HEMA kerst persevent

8 december 2017: Sneeuw en verrassingsfeestje

9 december 2017: Taco Bell

10 december 2017: Sneeuw en een e-reader

Welke vlog vond jij leuk om te zien? En hoe gaat het met jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close