favoriete speelgoed dreumes

Het favoriete speelgoed van dreumes Isabelle | Maart 2019

Ondertussen is Isabelle al weer eventjes een dreumes en dat betekent dat ook haar favoriete speelgoed verandert is. Waar speelt ze nu het meeste mee? Ik laat het jullie hieronder zien. En wie weet geef ik je hiermee ook nog (cadeau)inspiratie voor jullie kinderen.

Dierenpuzzel

Dierenpuzzel

Deze puzzel was een cadeau van het Kinderdagverblijf. Ze vindt hem geweldig! Ze kan zelf met twee vingertjes de puzzelstukjes eruit halen. Het lukt nog niet altijd om ze er precies terug in te krijgen, maar ze weet wel waar welk puzzelstukje moet.

Boekjes van Woezel & Pip

Boekjes woezel en pip

Woezel & Pip zijn favoriet hier in huis. Misschien ook wel omdat deze mama ze zo leuk vind… Hoe dan ook pakt ze continue de boekjes om ons te laten voorlezen. Soms probeert ze ze zelf te lezen. Dan hoor je haar enthousiast babbelen terwijl ze gretig door het boekje bladert. Het boekje ‘tegenstellingen‘ kan ze echt helemaal afluisteren. De kleine boekjes (dit is een set van 16 mini boekjes) vindt ze leuk om naar te kijken, maar het verhaaltje duurt nog een beetje te lang.

Lees ook: Het favoriete speelgoed van (bijna dreumes) Isabelle | Augustus 2018

Woezel & Pip zachte bal

Wat een lol heeft Isabelle als ze speelt met deze bal! Ze probeert hem te gooien, achterna te rennen en soms mee te voetballen. Ze vindt het hilarisch als we hem tegen haar aangooien. Dit is echt een aanrader! Vooral omdat hij binnen best veilig is doordat het een zachte bal is.

Wobbel

Een watte? Een Wobbel. Dat is een soort eigentijds balance board, maar daarnaast stimuleert het ook de creativiteit en fantasie van kinderen. Isabelle vindt het super om er op te gaan zitten en ‘hoppa hoppa’ te roepen terwijl de Wobbel als een soort wipwap op en neer beweegt. Als ze onze handen vast houdt, vindt ze het ook fantastisch om er op te staan en dan te bewegen alsof ze surft. Heel grappig om te zien! Als je de Wobbel omdraait krijg je een soort brug en ze vindt het leuk om erover heen te lopen als ook er bovenop te gaan zitten als stoeltje. Of ze gebruikt hem als een mini-glijbaan. De Wobbel is dus erg veelzijdig. Wel prijzig, maar ik vind hem wel echt heel tof!

Lees ook: De favoriete speeltjes van Isabelle | Februari 2018

Fisher-Price Leerplezier Puppy

Dit leuke hondje heeft allerlei zinnetjes en liedjes en is dus stimulerend voor de taalontwikkeling. Nou houdt Isabelle sowieso wel van knopjes, maar ze luistert ook echt naar deze knuffel. Iedere dag horen we de liedjes en zinnetjes wel tientallen keren voorbij komen. Zó leuk vindt ze deze Leerplezier Puppy.

Fisher-Price BeatBo

BeatBo

Ik HOU van BeatBo! Wat een enorm leuke dans-liedjes robot is dit zeg! Isabelle is er ook helemaal weg van. Ze drukt niet alleen op de knopjes, maar danst ook echt al mee. Zo leuk hoe ze met haar billen wiebelt en klapt als BeatBo het heeft over klappen. BeatBo heeft discolichtjes in zijn buikje en beweegt heen en weer. Ik vind hem FANTASTISCH!

Dit zijn dus momenteel haar favorieten. Welke favorieten kun jij aanraden voor deze leeftijd?

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via deze link het product koop, ik daar een klein bedrag van ontvang. Dus als je een van de bovenstaande producten wilt kopen, zou je mij helpen door het via deze links te doen. Alvast bedankt! | Disclaimer 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close